До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Євген Клопотенко в спецпроєкті Vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic

Євген Клопотенко, кулінарний експерт, телеведучий і співзасновник ресторану "Сто років тому вперед", упевнений: готувати — це просто і дуже весело. У новій серії відео Vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic один з найпопулярніших кулінарів країни запрошує зазирнути до себе в гості й за невимушеною розмовою готує для нас запечені кабачки під динячим конфітуром — легку осінню закуску для коктейлю MARTINI Fiero & Tonic.

Євген душевно і з гумором показує свою парубоцьку квартиру, не без гордощів розповідає про хобі (виявляється, він затятий колекціонер) і ділиться лайфгаками як підбирати спеції до страви (спойлер: головне — щоб вам подобався їхній аромат). Книги та кулінарія — дві головні пристрасті Євгена Клопотенка. Він демонструє свою настільну книгу, яку читає вже не перший рік, — це "Великий кулінарний словник" Олександра Дюма 1873 року випуску. Ще одна настільна книга Євгена — "Перша українська загальнопрактична кухня", старовинне видання 1929 року, у якому зібрано автентичні рецепти національної кухні.

Реклама

Легкий і освіжний коктейль MARTINI Fiero & Tonic (для нього вам знадобиться лід, 50% MARTINI Fiero, 50% тоніку, слайс апельсина) Євген пропонує доповнити оригінальною закускою — запеченими кабачками з динячим конфітуром. "Улюблений рецепт Лесі Українки", — повідомляє Клопотенко, який багато років вивчає українські рецепти й переосмислює на сучасний лад, надаючи їм нового звучання.

Байдуже, як ви плануєте провести цей вечір: на самоті з гарною книгою чи за романтичною вечерею з коханою людиною — прекрасний настрій з келихом MARTINI Fiero & Tonic гарантовано!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.