До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 звичок, які допоможуть пережити зимовий локдаун

Новий рік в Україні починається із зимового локдауну — з 8 січня упродовж двох тижнів більшість із нас має давати раду з усіма бідами та радощами в домашніх умовах. Пригадуємо, без чого не можна обійтися під час карантину. (І ми не про гречку).

Photo: Klaus Vedfelt / Getty Images
Створюємо безпечний простір

Під час першого весняного локдауну ми дізналися, що таке стрес, невизначеність і питання без відповідей. Тепер ми знаємо, що контроль — це ілюзія. Єдине, що слід зробити — змиритися із запропонованими обставинами, прислухатися до рекомендацій фахівців охорони здоров'я і оточити себе тими речами і людьми, з якими комфортно.

Реклама
Підтримуємо локальні бізнеси

Найсильніше вплив двотижневого локдауну відчують на собі представники готельно-ресторанного та розважального бізнесу. Щоб знизити ризик зростання захворюваності COVID-19, кав’ярні, кінотеатри, театри, виставкові центри і музеї змушені зачинитися на період карантину, працюючи лише на винос. Підтримка локальних бізнесів допоможе улюбленим закладам утриматися на плаву.

Дотримуємося здорового раціону

Періоди стресу і невизначеності складно проживати на порожній шлунок. Різноманітний раціон здатен не лише поліпшити настрій і наповнити організм необхідними поживними речовинами та елементами, а й відвернути від буденних проблем. Стежте за тим, щоб на вашій тарілці були яскраві фрукти і овочі, якісно приготовані білкові продукти і смакота, яка радує.

Дотримуємося рекомендацій

Рекомендації МОЗ на період карантину ті ж самі, які були й раніше: маски, соціальна дистанція, регулярне миття рук. Навіть якщо ви скептик, вже перехворіли або ваша робота в будь-якому випадку передбачає присутність в офісі і переміщення містом, пам'ятайте, що від вашої усвідомленої поведінки в тому числі залежить, коли життя повернеться у звичний режим. Ми свідки історичного моменту, коли звички й відповідальність кожної людини має значення.

Піклуємося

Про себе, про близьких, про самотніх людей. Іноді словом, а іноді справою слід підтримувати тих, хто вам небайдужий. У непрості часи якраз душевне тепло і турбота приносять найбільше радості й усвідомлення того, що ми не самі. Просто розпочніть цей рік з добрих і затишних вчинків, хай буде йтися про підтримку благодійної організації, місцевої кав'ярні чи сортування сміття для перероблення. Не будьте байдужими.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.