До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ефектна кульмінація: як я була моделлю на сквірт-семінарі

Піти на майстер-клас для дорослих по струменевому оргазму для жінок – це вже сміливо. Вирушити туди в ролі моделі – ще більш цікава історія

Текст: Катрін Єремєєва

Реклама

Ця історія почалася п'ять років тому, коли я познайомилася з одним молодим чоловіком на ім'я Саша (і сквіртінгом в його виконанні). Ми зустрічалися недовго, але приємні спогади залишилися. Підігрівалися вони мережею Facebook, де мені постійно випливали публікації про майстер-клас, на якому обіцяли навчити чоловіків доводити дівчат до струменевого оргазму. Провідним виявився Саша.

Якщо чесно, майстер-клас уявлявся мені чимось на зразок таємного засідання чоловічого клубу, де чоловіки дізнаються про жіночу психологію і тіло те, що невідомо самим жінкам. Думки матеріальні, і цього року ми з Сашком зустрілися знову. І так успішно, що він одразу зробив мені пропозицію. Стати моделлю на семінарі з сквірту. Я відповіла "Так", навіть не замислювалась. Як так вийшло? Просто довіряю собі і своїм відчуттям.

Якщо серйозно, я розглядала це не стільки як сексуальний досвід, скільки хотіла оцінити власні можливості, розширити свою свідомість – і, можливо, "прокачати" свою жіночу енергію. Приємний гонорар став бонусом.

Особливих вимог до мене як до моделі не було: не треба було проходити жорсткий кастинг, демонструвати прес або позувати перед камерами. Досить було мого бажання – і присутності. До дня Х в мені вирував інтерес до майбутнього, ніяких нервів не було. Захвилювалася я тільки перед тим, як мені треба було зайти в аудиторію, де сиділи 15 чоловіків. До речі, на семінари часто приходять і жінки, це не заборонено. Організація виявилася на рівні. Незважаючи на незвичність того, що відбувається, організатор Святослав залучив мене до свого спокою – оточив увагою, поїв чаєм, – все, щоб я відчувала себе в своїй тарілці.

І все виявилося не просто добре, а мега-круто. Красива аудиторія, чарівні учасники – чоловіки від 25 до 40 років, розслаблююча музика. Коли я з'явилася перед ними голою, то відчувала себе абсолютно вільною, впевненою і не відчувала страху. Саша почав з масажу всього тіла, я в цей час лежала на животі. Саша розповідав учасникам про ерогенні зони, погладжував і натискав великими пальцями на секретні точки у верхній частині сідниць, масажував мені пальці на руках, говорив, як важливо налагодити контакт довіри з партнеркою. Я геть заглибилась у відчуття і зовсім забула, що на мене дивляться 30 очей.

Саша попросив мене перевернутися на спину; якийсь час він продовжував робити масаж, а потім два його пальці увійшли в мене – і буквально через декілька секунд я випробувала оргазм – три рази поспіль, "з виверженням". На відміну від звичайного сексу, я не відчувала наближення оргазму і не могла контролювати процес. Все було радикально по-іншому. Я відчувала приплив енергії, задоволення наростало швидше і яскравіше, не було контролю думок і відчуттів.

Коли все було позаду, чоловіки багато запитували: чи робила я раніше вправи для збільшення чутливості піхви? (колись давно пробувала, але потім перестала); чи відчувала я сквірт раніше? (так, з Сашком Ульяницьким, чотири роки тому); які Сашкові дії мене розслабили? (м'які, але впевнені дотики, коли під час масажу він ніби розстібав моє тіло, і його кайф від того, що він робив, – це дозволило повністю довіритися його рукам).

Цікаво, що тут, коли я ділилася пережитим досвідом з іншими учасниками, у мене трапилася ще одна кульмінація – емоційна. А ще було приємно, що чоловіки хочуть навчитися робити приємність своїм партнеркам. І можна піти їм на зустріч: пізнавати своє тіло і думки, займатись йогою і медитацією, удосконалювати свої фізичні можливості, любити себе і навколишній світ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.