До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джилл Байден та королева Летиція відвідали Центр українських біженців

28 червня в Мадриді розпочався саміт НАТО. Глави держав зібралися, щоб обговорити проблеми світової безпеки, включно з війною в Україні, тим часом їхні дружини присвятили себе благодійності. Так, перша леді США Джилл Байден зустрілася з королевою Іспанії Летицією – разом вони відвідали центр українських біженців у Мадриді. Там перші леді поспілкувалися з кількома родинами з України, яких прийняла Іспанія внаслідок російського вторгнення. "Сполучені Штати й Іспанія, як і раніше, єдині в підтримці України", – написала Джилл Байден в Instagram.

Джилл Байден та королева Летиція

Для цієї зустрічі Джилл одягла темно-синю сукню з квітчастим принтом Oscar de la Renta й доповнила її гостроносими туфлями в тон. Тим часом королева Іспанії приміряла класичний білий костюм Carolina Herrera, нюдову шовкову блузу Boss та лаковані туфлі на підборах.

Реклама
Королева Летиція
Джилл Байден

Нагадаємо, що раніше Джилл Байден у День Матері зустрічалася разом з Оленою Зеленською й українськими матерями, які змушені були тікати з власних будинків через військові дії та шукати прихистку на Закарпатті, а Летиція неодноразово відвідувала біженців у рідній країні. Королева Іспанії від душі підтримуючи ЗСУ, передала зворушливузаписку з гостинцями й побажаннями успіху нашим воїнам. У ній було написано: "Бажаю перемоги. З любов’ю, Летиція". Також королева Іспанії відступила від правила королівського нейтралітету й підтримує Україну у заявах і та за допомогою одягу. Вона неодноразово з’являлася на публіці у вишиванці.

Джилл Байден та королева Летиція

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.