До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дизайн, мистецтво і подорожі: 6 Instagram-сторінок для естетів

За ким стежити в Instagram? Не хочеться бездумно гортати стрічку та даремно гаяти цінний ресурс – час. Ми зібрали профілі, які стануть чудовим референсом, надихнуть або просто допоможуть розслабитися. І так, ними надихаються редактори Vogue.

@moro_dabron

Сторінка від дуету дизайнерів Остіна Моро і Елізи Даброн немов створена для особливо чутливих естетів. Профіль з архівним настроєм знайомить своїх читачів (і новачків) з вінтажними світлинами, предметами мистецтва та інтер'єрами. Під фотографіями зазвичай присутній коментар, який вказує на їхнє історичне походження.

Реклама
@moro_dabron
@flamingo_estate

Flamingo Estate – це дім і офіс засновника креативного агентства Chandelier Creative, Річарда Крістіансена в Лос-Анджелесі. У профілі зібрані теплі знімки з пишними садами, барвистими інтер'єрами, колекціями творів мистецтва і світлинами сонячних променів, які заломлюються на каліфорнійських схилах.

@flamingo_estate
@pernille.vest

Ця сторінка належить данській дизайнерці інтер'єрів Перніллі Вест. Логічно, що тут можна знайти все, притаманне скандинавському менталітету – простоту і лаконічність, мільйон відтінків білого, мінімалізм. Але у Пернілли особлива естетика: попри прихильність до світлих відтінків дизайнерка не відмовляється від гри барв, любить натуральні елементи меблів і декору. Слідкувати за Перніллою в Instagram означає рефлексувати і надихатися.

@pernille.vest
@studiolowsheen

Ще один профіль від дизайнера інтер'єрів, в якому можна спостерігати за джерелами натхнення з усього світу. Ця сторінка для небайдужих до голих стін або застарілих італійських вілл, які перетворилися на розкішні особняки.

@studiolowsheen
@theperfecthideaway

Instagram-сторінка від фотографки Мелісси Гідні, куди за натхненням звертаються мандрівники. Тут є все, що потрібно сучасному мандрівникові: від дизайнерських об'єктів до предметів першої необхідності.

@theperfecthideaway
@studioolivergustav

Олівер Густав любить собак, сучасне мистецтво, створює свічки (які чарують ароматом). Ще він живе в Копенгагені, де у нього є своя студія. Загалом, спочатку подивіться на його сторінку в Instagram, а тоді плануйте подорож до Данії.

@studioolivergustav

За матеріалами: vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.