До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День матері: 20 подарунків для найріднішої людини

У другу неділю травня, яка цього року випала на 12 число, весь світ святкує День матері. Історія цього свята досить довга: почалася вона на початку ХХ століття, коли Анна Джервіс втратила свою маму і виступила з ініціативою вшанування пам'яті всіх матерів. Американка взялася за справу з великим ентузіазмом, писала довгі листи до всіх можливих інстанцій і нарешті добилася свого – 1910 року штат Вірджинія визнав День матері офіційним святом. Інші штати поступово приєднувалися до цієї доброї традиції, а після Першої світової війни свято почали вшановувати і по ту сторону Атлантики – від Норвегії до Чехії. В Україні свято стало офіційним 1999 року, а vogue.ua вибирає подарунки, які точно сподобаються найважливішій і найріднішій людині в житті.

Кейт Мосс з донькою
Модні штучки

З самого дитинства мами віддавали нам тільки найкраще, задля цього часто відмовляли собі в найнеобхіднішому, особливо в обновах, тому тепер настала наша черга радувати їх з приводу і без. Яка мама не оцінить нову вечірню сумку Paco Rabanne, з якою можна піти в театр з подругами, або шовкову хустинку з насиченим квітковим візерунком Dolce & Gabbana, яка і зі строгим офісним костюмом буде доречною і доповнить образ вихідного дня – джинси з вільним блейзером. Також не варто забувати про прикраси – мінімалістичний браслет Guzema Jewellery їй точно сподобається.

Реклама

<b>ПодаркиДляМам_Мода</b>

Б'юті-занурення

Найбільш улюбленій і рідній людині – найкращі подарунки: весняний аромат з квітковими нотами, вечірні парфуми в колекційному флаконі, атласна помада, випущена в обмеженому числі екземплярів, вітаміни краси, клітинний тональний крем або високотехнологічні маски-патчі для обличчя.

<b>бьюти-подарки для мам</b>

Враження та досвід

Анатоль Франс писав: "Скільки б ми не говорили про порожнечу життя, іноді достатньо лише однієї квітки, щоб нас переконати". І з цим важко не погодитися. Адже незалежно від приводу, отримувати в подарунок оберемок троянд або букет польових квітів – завжди приємно. Тому не забудьте вручити мамі її улюблені квіти, а щоб їй було де їх зберігати – подаруйте красиву вазу. З давніх-давен одним з найцінніших подарунків є книга. Тут можна пофантазувати і купити перше видання її улюбленого твору або книжку з історією сильної жінки – адже саме такою ви її і бачите. Незалежно від уподобань людини, емоції – це найкращий подарунок, з яким точно не прогадаєш. Подаруйте мамі квитки на концерт улюбленого виконавця або на спектакль, на якому вона так давно хотіла побувати. Подаруйте музичну платівку, яка викличе бурю емоцій і спогадів. Або ж подаруйте мрію – наприклад, політ на повітряній кулі.

<b>Mothers day. CULTURE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.