До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дива акробатики: гнучкі та стильні новинки Samsung

Складні й розкладні смартфони, бездротові навушники й смартгодинники. Все в преміальній якості, вишуканому стилі та чудових пастельних відтінках. Це нова серія гаджетів Samsung знову дивиться далеко в майбутнє, а vogue.ua розповідає, на що потрібно звернути увагу передусім.

Galaxy Z Flip3Отже, вкотре Samsung підкорили нову вершину. Нові гаджети стали уособленням краси, стилю й, безумовно, функціональної спорядженості. І хоча, знайомлячись з новими смартфонами Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip3, спершу почуваєшся спантеличено — як правильно тримати, навіщо тепер ноутбук і як вибрати чохол, — невдовзі настає полегшення: здається, з цими новинками можна у вогонь і воду.
Galaxy Z Flip3

Обидва смартфони отримали захист від води IPX8 і алюмінієвий корпус з нового матеріалу Armor Aluminum — найміцнішого в історії Galaxy. Найміцніше скло Corning® Gorilla® Glass Victus™ захистить гаджет від подряпин і пошкоджень.

Реклама
Galaxy Z Fold3

Смартфон Galaxy Z Fold3 розкладається горизонтально, ніби книга, за секунду перетворюючись у планшет або мініверсію сенсорного ноутбука. Він створений для комфортного гортання улюблених програм і перегляду відеоконтенту, тоді як підтримка S Pen дає змогу вносити замітки рукою за допомогою електронного пера — і ця функція вперше доступна для пристроїв серії Galaxy Z. Режими багатозадачності Flex і Multi-Active Window дають змогу виконувати кілька завдань одночасно, помістивши кілька вікон на одному великому екрані. Водночас Z Fold3 тонший і легший за свого попередника, а діапазон відтінків із чорного, зеленого й срібного дає змогу вибрати собі помічника згідно з особистими візуальними перевагами.

Galaxy Z Flip3

Galaxy Z Flip3 — новинка, що нагадує: за функціональністю смартфона неодмінно ховається потреба самовираження. Компактний і ефектний Z Flip3, доступний у кремовому, зеленому, лавандовому й чорному відтінках, дістав збільшений учетверо зовнішній екран, має функцію знімання без допомоги рук у режимі Flex і надає змогу знімати фото й відео без потреби розкладати телефон.

Нові гнучкі смартфони також стали натхненням для творчої колаборації Samsung Electronics та українського бренду Elena Burenina. Назва нової колекції бренду Sweet Hope прикрасила шкіряні ремінці для смартфонів, а яскраве знімання, у якому об’єдналися стильні образи бренду й інноваційні гаджети Samsung, наочно продемонструвало, наскільки цікавішим стає щоденний образ, доповнений лаконічними й корисними гаджетами.

Galaxy Z Flip3

Синхронізація смартфонів з новими смартгодинниками Galaxy Watch4 і Galaxy Watch4 Classic виводить моніторинг здоров’я, продуктивність, швидкість відстеження щоденних завдань на новий рівень. Функція швидкої оплати за допомогою застосунку Google Pay дає змогу здійснювати потрібні покупки, не маючи при собі ані гаманця, ані навіть смартфона — досить під’єднати банківську карту до застосунку й синхронізувати дані в телефоні з годинником.

Інтерфейс One UI Watch допомагає автоматично встановити застосунки зі смартфона на годинник, а інноваційний датчик Samsung BioActive допомагає надточно фіксувати серцевий ритм, електрокардіограму й біоімпедансний аналіз. До того ж ця серія годинників Galaxy Watch4 розроблена на основі нової платформи Wear OS, завдяки якій годинник підтримує як застосунки Google, так і сторонні програми, серед яких Adidas і Spotify. І якщо технічні показники для вас не головне, тоді новий дизайн годинника точно надихне на придбання цього аксесуара. Адже нова серія годинників Galaxy Watch4 пропонує сучасний мінімалістичний дизайн корпусу з різнокольоровими ремінцями пастельних відтінків і більш класичний варіант Galaxy Watch4 Classic з преміальним дизайном і стильним безелем.

Galaxy Watch4 і Galaxy Watch4 Classic

Як смартфони, так і смартгодинники не можуть існувати повноцінно без навушників. Нові Galaxy Buds2 — це наймініатюрніші та найлегші представники серії бездротових навушників Samsung, які, крім якісного звучання й блокування фонових шумів, не спричинюють дискомфорту в разі тривалого використання й ідеально розміщуються у вусі за допомогою функції Earbud fit test у застосунку Galaxy Wearable.

Galaxy Buds2

Як щодо дизайну? Мінімалістична біла коробочка, що відкривається, немов скринька з коштовностями, ховає всередині кольоровий корпус із навушниками в тон — оливковий, лавандовий, чорний і білий на вибір. І якщо функціональність гаджетів Samsung Electronics уже не раз засвідчувала свою перевагу, тепер очевидно, що й від нової палітри відтінків просто неможливо відвести погляду.

Galaxy Buds2

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.