До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що купує в Duty Free редакція Vogue

Погуляти Duty Free – це головна причина приїхати в аеропорт раніше. Для когось це справжній ритуал, а без покупок перед вильотом не минає жодна мандрівка, навіть найкоротша. У сезон відпусток команда Vogue UA ділиться своїми шопінг-звичками в Duty Free.

Аліса Ілієва

Я подорожую дуже багато і можу як поїхати на екзотичний курорт з великою валізою, так і вирушити з ручною поклажею на край Землі.

Реклама
@ilievalisa

Шопінг у д'юті-фрі для мене буває дуже різним: під час пересадки з короткою зупинкою, коли я гарячково шукаю улюблений шоколад, так і глобальний. У випадку другого мені потрібен купальник, зволожувальний крем для тіла Clarins, до речі, вважаю їхню продукцію однією з найкращих, до сонцезахисного засобу. Буває таке, що потрібно навіть додатковий зарядний пристрій, адже техніки у мене багато і постійно потрібно щось зарядити. А одного разу я придбала в Duty Free Go Pro, а під час наступних поїздок докуповувала для неї аксесуари.

<b>DutyFree_Alisa</b>

Віолетта Федорова

Торік я відкрила для себе подорожі з матір'ю, і це дуже круто. Ми бачимося не часто, тому наша мандрівка починається вже в аеропорту.

@violettfedorova

Ми відразу ж прямуємо до відділу з парфумерією, де вибираємо щось цікаве для неї; ціни на нішу як-от Killian значно нижчі, ніж у Києві. А я люблю купувати тревел-набори в Duty Free, де в одному боксі зібрані улюблені мініатюри і пропозиції на зразок дві туші Diorshow з приємною знижкою.

<b>DutyFree_Violetta</b>

Світлана Рощук

Графік роботи часто такий, що просто хочеться тиждень на рік відлежатися на пляжі і дати організму змогу видихнути, тому до готелів з системою all-inclusive я ставлюся добре. Ще це ідеальний варіант для людей з дітьми, адже там безліч басейнів і найрізноманітніших розваг для будь-якого віку, тому у батьків є шанс спокійно відпочити.

@svetlanaroshchuk

Природно, що д'юті-фрі – теж обов'язкова частина програми. Син біжить до стійок M&M's і Toblerone, чоловік не йде без пляшки хорошого віскі – тут часто бувають ексклюзиви. Я ж люблю відділ з сонцезахисними окулярами – в одному місці зібрано безліч іменитих брендів, а перед поїздкою до моря завжди хочеться ще одну додаткову пару.

<b>DutyFree_Sveta</b>

Марина Шулікіна

Зазвичай я вирушаю в мандрівки на кілька днів Європою, аби швидко перезавантажитися і хоч трохи відволіктися. Поїхати в Берлін на концерт улюбленого гурту або в Амстердам, щоб зустрітися з друзями, – теж не проблема. Часто поїздки бувають спонтанними, і я завжди щось забуваю, тому нерідко роблю покупки в д'юті-фрі.

@marinashulikina

Найчастіше купую мініатюрні креми для рук Body Shop або Rituals (бо вони cruelty-free, що для мене дуже важливо), серветки для очищення шкіри, зволожувальний крем для обличчя Biotherm – те, чим користуюся під час польоту по кілька разів. Іноді доводиться купувати шнури для телефону або адаптери для лептопа. Ще люблю спонтанні і несподівані придбання: якось купила окуляри Gucci, за якими довго полювала, а виявилося, що продавалися вони лише в Duty Free. І, головне, ніколи не пройду повз полиці з Toblerone або Ritter Sport – без них не сяду в літак. Так, і одна з останніх знахідок – солодощі з марципану Anthon Berg. Просто любов.

<b>DutyFree_Marina</b>

Наталія Бондарчук

Мені часто доводиться літати у справах, тому я вибираю максимальний комфорт і бізнес-клас. З відряджень люблю привозити гостинці дітям, але і не забуваю тішити себе – новим гаманцем або візитницею, шовковою хустиною або парфумами.

@bonnenatalie

Вибирати останні в Duty Free – це взагалі моя пристрасть. Під час довгих пересадок є час уважно все понюхати і неспішно вибрати. Також в аеропортах часто купую книжки – в д'юті-фрі нерідко продають останні релізи або визнані хіти, які дуже зручно читати в дорозі.

<b>DutyFree_Natalie</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.