До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що місячне затемнення означає для вашого знака зодіаку

26 травня 2021 року вперше за два роки відбулося повне місячне затемнення. Астрологиня Ліза Стардаст пояснила, що ця подія означає для кожного знака зодіаку і чого чекати від коридору затемнень, які ми проживаємо просто зараз.

Photo: Harley Weir / ©Artpartner

Перше затемнення 2021 року, а також перше повне місячне затемнення за останні два роки сталося. Затемнення відбулося 26 травня, і це небесне явище одне із серії затемнень, які почалися минулої весни і пробудили в нас бажання діяти у бік змін. З духовної точки зору місячні затемнення присвячені тілу, свідомості і духу.

Реклама

Квітковий місяць (що отримав свою назву завдяки весняному періоду цвітіння) незвичайне явище, адже це водночас і супермісяць (коли Місяць знаходиться найближче до Землі і здається більшим, ніж зазвичай), і кривавий Місяць (коли сонячні промені заломлюються Землею, відсвічуючи червоним на Місяць), і це ідеальний час, щоб розслабитися і почати все з чистого аркуша. Наслідки такого старту можуть змінити життя.

Затемнення відбулося у вогненному знаку Стрільця на противагу сонячним Близнюкам. Стрілець це знак зодіаку, який шукає правду і здатний на все, щоб отримати знання це змусить нас реально подивитися на себе й інших. Замість того, щоб ігнорувати проблемні ситуації, ми змушені розібратися з ними в космічному масштабі, зіткнувшись віч-на-віч з проблемами, які залишилися непоміченими з моменту останнього молодика в Стрільці 26 листопада 2019 року.

Це затемнення пройшло під заступництвом Юпітера (планети-покровителя Стрільця), зцілюючого Хірона і карми південного вузла долі. Юпітер додасть достатку нашим емоціям, Хірон вилікує дух, а південний вузол долі залікує старі рани.

Ось як використовувати силу квіткового місяця кожному знаку зодіаку.

Овен

Ви можете почуватися втомленим, змученим і пригніченим, але місячне затемнення тут якраз для того, щоб підбадьорити вас і допомогти побачити, що небо це єдина межа, якщо ви почнете працювати над собою і прагнути до кращого. Остання людина, від якої ви можете відмовитися це ви самі. Ви сильніші, ніж думаєте, навіть якщо вам так не здається. Супермісяць нагадування вам, що потрібно продовжувати боротися.

Телець

Це місячне затемнення покликане нагадати вам, Тельці, про вашу цінність. Більше немає місця для виправдань, що дозволяють небайдужим вам людям красти вашу енергію або ставити вас на сходинку нижче. Критика втрачає свою силу, коли вона походить від людей, які не перевірили себе і не дотримуються своїх же порад. Подивіться на джерело критики, перш ніж приймати поради щодо себе не примножуйте негативну енергію. Перетворіть погану ситуацію на позитивну, зосередившись на своїх чеснотах, і зберігайте впевненість у собі.

Близнюки

Це місячне затемнення звертає вашу увагу на взаємини в минулому, щоб вибрати правильний напрямок сьогодні. Ви зіткнетеся з одвічною проблемою неможливості уникнути тих, хто вас гальмує. Проте надія є. Позбавлення від старих образ відкриє перед вами нові можливості. Страх, який ви відчуваєте, це реакція на втрату контролю. Є щось прекрасне в тому, щоб відпустити тих, хто не є для вас цікавим.

Рак

Ви були занадто захоплені тим, що роблять інші, зациклилися на кожній дрібниці їхнього життя. Тому вам слід забути про соціальні мережі, відволіктися і ментально очиститися. Кожному потрібен час, щоб розслабитися подалі від цікавих очей соціальних мереж. Ви почуватиметеся краще, тому що відволічетеся від подробиць життя ваших друзів і сім'ї, тим самим дозволивши собі не порівнювати своє життя і не змагатися з іншими.

Лев

Романтика йде вам назустріч. Замість того, щоб впустити її в своє життя, ви шукаєте способи відволіктися від ніжних почуттів. Як вирішення цієї ситуації, ви можете з головою зануритися у творчість і позбутися ярликів, пов'язаних зі стосунками. Якщо ризикнете піти назустріч коханню, воно приведе вас до тривалих стосунків, коли ви відмовитеся від суспільних норм. Воно того варте, якщо ви вийдете із зони комфорту. Нехай любов супроводжує вас у досягненні цілей. Якщо ви вірите в себе і в свою мрію, зможете досягти нових висот.

Діва

Над вашою головою загорілася лампочка, що пробуджує ваше серце до нових ситуацій. Нарешті, через роки сумнівів, ви бачите речі такими, якими вони є. Можливо, ви не готові прийняти сувору реальність, яку несе з собою затемнення, але замість уникати проблеми, спробуйте зрозуміти свої почуття, які будуть як ніколи яскравими. Приготуйтеся до сліз, драми і розвитку. Емоційний порив, який переживете в період затемнення, наблизить вас до ваших потаємних почуттів і особистих відкриттів.

Терези

Правда завжди так чи інакше виходить назовні. Це затемнення підштовхне вас до того, щоб подивитися на свої справи і взаємини з нового ракурсу, бо його сяйво проливає світло на таємні справи і секрети (навіть ті, які ви приховували від інших). Це також допоможе вам знайти глибший сенс у вашій повсякденній роботі. Щоб розширити світогляд, вам потрібно зазирнути всередину себе. Замість того, щоб дивитися на зовнішній світ, ви досягнете нового рівня філософії, відпустивши юнацький образ мислення, розвиваючись у напрямку більш зрілих переконань.

Скорпіон

Наближається час змін. Це затемнення спонукає вас робити маленькі кроки назустріч трансформації, але тільки якщо ви до неї готові. Якщо ні, то за велінням всесвіту наслідки минулих помилок продовжать з'являтися у вашому житті. Поки ви не виправите ситуації і стосунки, в цьому житті ви будете постійно боротися з проблемами. Проте якщо ви хочете вийти з цього циклу, це затемнення вдалий час, щоб почати розчищати проблеми і вносити платежі на рахунок свого кармічного боргу. Рух до нового і вирішення минулих травм допоможе вам зцілитися.

Стрілець

Місяць підштовхує вас до зосередження на тому, що робить вас щасливими на душевному рівні, означаючи скорочення токсичності у вашому житті. Замість підтримувати стосунки, які не працюють, дайте собі чесну відповідь, чи протримаються вони самі по собі. Якщо так, то ваше кохання може досягти нових висот і глибин. Якщо ні, то час перервати цей енергетичний зв'язок з негативними привязаностями. Будьте чесними з собою у своїх почуттях. Не бійтеся відпускати.

Козеріг

Цілодобова робота сім днів на тиждень негативно позначається на вашому психічному і фізичному стані. Це затемнення нагадування вам про те, що треба дбати про себе і знайти розраду в собі. Спробуйте розслабитися за допомогою звукових хвиль або помедитувати "на хвилях океану" в мобільному додатку. Очистіть свою свідомість. Урок, який слід засвоїти: досить викладатися на максимум, якщо ви втомилися. Слухайте своє тіло. Відпочивайте, коли вам потрібно.

Водолій

Похвала, яку ви отримуєте від друзів і сім'ї, повинна лише посилювати позитивні емоції, а не визначати їх. Навіть така незалежна і далекоглядна людина, як ви, може захопитися тим, що саме близькі люди кажуть, думають і відчувають про вас як про особистість. Перестаньте чекати схвалення від інших. Любов, якої ви прагнете і якої потребуєте, перебуває у вас самих. Тільки ви можете наповнити своє серце радістю. Ніхто інший не може. Коли ви це зрозумієте, зможете визначити свою цінність і усвідомити, чого ви варті.

Риби

Останні кілька тижнів ви залишалися в тіні, зосередившись на особистісному зростанні. Прийшов час показати світу, наскільки окупилися всі ті зусилля, які ви вклали в себе. Замість того, щоб гостро реагувати на ситуацію і плакати через дрібну критику, дозвольте невеликим неприємностям просто скотитися вантажем з ваших плечей. Ставлячись до всього з часткою скепсису, ви можете подвоїти свою позицію на робочому місці, поговоривши з керівництвом про давно заслужене підвищення по службі чи про підвищення заробітної плати будьте прямолінійні, але не занадто емоційні.

Текст: Lisa Stardust

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.