До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенедикт Камбербетч готується до зустрічі з українською родиною, яку він прихистить у власному домі

Голлівудський актор Бенедикт Камбербетч повідомив, що чекає на приїзд української сім’ї до Великої Британії, яка житиме в його будинку. Про це актор розповів в інтерв’ю Sky News під час просування свого останнього фільму "Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля" в Лондоні.

Бенедикт Камбербетч підтримав британську урядову ініціативу "Домівки для України", яка дає змогу представникам громадськості, благодійних організацій, бізнесу та громадських груп пропонувати житло біженцям, які прибувають до Великої Британії, навіть якщо вони не мають сімейних зв’язків. Бенедикт Камбербетч наголосив, що не може розкривати подробиць про сім’ю українців, яких запросив до власного дому, але зазначив, що має намір дати їм "певну стабільність".

Реклама

"Вони вибралися з України, я щодня стежу за тим, як просувається ситуація. На жаль, вони проходять курс лікування — якщо говорити щось ще, це буде вторгненням у їхнє приватне життя. А надто багато інформації про те, коли вони приїдуть, – буде вторгненням у моє. Але я хочу дати їм певну стабільність після того, що їм довелося пережити, і вони житимуть у моєму домі", – цитує Бенедикта видання.

Камбербетч також розповів, що допомагає іншим людям, чиї близькі тікають з України, оплачуючи їхнє житло у Великій Британії.

"Я намагався допомогти й іншим українським сім’ям, масово розмістити їх. У Великій Британії житло коштує дуже дорого, тому я намагаюся допомогти фінансово", – сказав актор.

Нагадаємо, Оззі Осборн разом з дружиною Шерлін розповіли, що планують прийняти у власному маєтку в Англії дві українські родини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.