До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як відзначити Новий рік: вечірка в готелі BURSA

Рік був складний, тому напевне на новорічну ніч кожен з нас чекає охоче. У київському готелі BURSA пропонують присвятити цю ніч святкуванню життя, пристрасті й флірту — тих реалій і відчуттів, яких у 2020 році особливо бракувало. "Під час створення івенту ми надихалися кадрами із серіалу Babylon Berlin про 30-ті роки дореволюційного Берліна, — розповідають представники готелю BURSA. — Саме в цей час там розквітає культура кабаре — сміливого осередку, де є місце танцям, волі та самовираженню".

Для гостей будуть доступні кілька локацій з програмою:

Реклама

— вишукана вечеря в SUPRA від Саші Стукальської під звучання Boris Mogylevskiy Jazz quartet (кількість квитків обмежена)

— еротичний танцювальний перформанс у галереї BURSA.

Лайнап на вечір: Polje (live), Hungry Boys (live), Pavel Plastikk b2b Serge Jazzmate (dj set), Yevhenii & Alica (dj set).

Дрес-код вечора — елегантне вбрання кабаре 30-х. Black tie для чоловіків і коктейльні сукні для жінок. Світлини, які анонсують вечірку, зробив Юрій Трєсков. Його чуттєва естетика зображує настрій, який пануватиме в BURSA в новорічну ніч. А з 24 грудня BURSA відкриває вуличну виставку Трєскова, потрапити на яку може будь-хто.

Квитки на новорічну вечірку:

EARLY BIRD (16.12 – 20.12) — 1500 грн
SECOND WAVE (21.12 – 31.12) — 1850 грн
ENTRANCE:
00:00 — 2500 UAH
*1 midnight drink враховано

Квиток + Вечеря в SUPRA (кількість місць обмежена)

EARLY BIRD (16.12—21.12) — 3200 UAH
SECOND WAVE (21.12—31.12) — 3550 UAH
* Квиток надає знижку 25% на будь-яку кімнату в BURSA в січні.

Квитки можна придбати на стійці Front Desk у BURSA, або онлайн за посиланням

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.