До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Арттехнології: що потрібно знати про дизайнерські телевізори Samsung The Frame і The Serif

Компанія Samsung Electronics у 2019 році анонсувала вихід дизайнерських ТВ на ринок України, і вже в травні 2020 року почала продаж моделей The Frame і The Serif — абсолютно непересічних телевізорів, які вважають ідеальним доповненням будь-якого інтер’єру.

Samsung The FrameSamsung The Frame

На ринку представлено безліч різноманітних телевізорів, але іноді хочеться, щоб якийсь дійсно виділявся на тлі конкурентів. The Frame і The Serif — приклади бажаного запиту. У цьому матеріалі vogue.ua розбирається, що стоїть за гарним дизайном нових моделей Samsung і чому вони гідні уваги.

Реклама
The Frame

The Frame — один з кількох дизайнерських телевізорів Samsung, поряд зі стильним The Serif і обертовим (так, ви правильно прочитали) The Sero.

Samsung The FrameSamsung The Frame

Дизайн The Frame — інтерпретація рамки для світлин або картини. Тобто дисплей повністю вписується в товстий металевий корпус, який надає йому чітких обрисів і неодмінно цікаво заграє на стінах вашої вітальні або спальні. У "рамки" є також кілька варіантів забарвлення: чорне, біле, горіхове й бежеве.

<b>The Frame Samsung</b>
The Frame Samsung

Щоб повністю зіграти на концепції, Samsung також представив функцію художнього режиму — налаштування, що показує твори мистецтва, світлини або картини замість того, щоб тримати екран чорним, коли його не використовують. Це щось на зразок поліпшеного інтелектуального дисплея. Звісно, таке використання споживає невелику кількість енергії, порівнюючи з вимкненим живленням, але в разі потреби ваш новий телевізор можна відкалібрувати так, щоб він краще відповідав вашому домашньому оздобленню.

<b>The Frame Artworks</b>

Прихильникам мистецтва варто звернути увагу на застосунок Art Store, що пропонує понад 1200 зображень творів мистецтва зі всесвітньо відомих колекцій, як-от музей Вікторії й Альберта, галерея Тейт, музей Ван Гога, Прадо, Альбертіні тощо.

The Serif

Якщо The Frame просто стане естетичним і функціональним доповненням будь-якого інтер’єру, то The Serif — справжній артоб’єкт, дизайн якого розробили брати Буруллеки. Цей знаменитий дизайнерський дует надав телевізору унікального зовнішнього вигляду, що органічно пасує до будь-якого сучасного інтер’єру.

Samsung The Serif

Відзначені нагородами Ронан і Ерван, роботи яких були представлені в галереях і музеях у всьому світі, розробили досить кремезну рамку для The Serif — настільки далеку від сучасних телевізорів, наскільки це можливо. The Serif можна або поставити на чотири металеві ніжки, або, скажімо, на комод, оскільки глибина рами робить пристрій досить стійким. До слова, верхня частина рами досить широка, щоб на ній можна було розмістити кілька свічок, фоторамок або невеликих ваз, хоча воду в них наливати все ж не варто.

<b>The Serif телевізор</b>

Як і кожна модель Samsung, The Serif отримав унікальний режим Ambient. Спеціально для цієї моделі телевізора брати Буруллеки розробили два нові фони із зображенням мінімалістичного зеленого листя й текстурної тканини. Також за допомогою інтер’єрного режиму Ambient телевізори The Serif у вимкненому стані здатні показувати час, світлини, стильні заставки й роботи сучасних художників і дизайнерів. Улюбленою функцією цього ТВ, безумовно, може стати вбудований модуль NFC, за допомогою якого ви можете виводити улюблену музику на динамік The Serif, просто поклавши свій телефон на телевізор.

Якість зображення

На додаток до бездоганного дизайну, що пасує до будь-якого інтер’єру, The Frame і The Serif поєднують у собі чудову якість зображення QLED і smart-функції, що робить їх пристроями з оптимальним набором можливостей з доступних сьогодні на ринку.

Завдяки технології екрана QLED телевізори The Frame і The Serif мають 100% колірне охоплення й передають точні й насичені кольори на будь-якому рівні яскравості, тому твори мистецтва на екрані телевізора мають максимально реалістичний вигляд.

Одна з досить лояльних і зручних функцій нових телевізорів Samsung — підтримка технології Apple AirPlay 2, завдяки якій користувачі iOS можуть легко транслювати фото, відео й музику зі своїх iPod, iPad або iPhone на екран телевізора.

З виходом телевізорів The Frame і The Serif Samsung дав змогу знайти ідеальний ТБ не тільки для домівок тих, хто турбується про технічні характеристики, а й тих, хто дбає про дизайн інтер’єру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.