До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Афіша: як урізноманітнити довгі вихідні в Києві

Виставки, вечірки, вінтажні маркети — vogue.ua вибрав найцікавіші події, які відбудуться в Києві з 7 по 9 березня.

Виставка "Середовище існування. Маніфест 2020"

5 березня в галереї "Лавра" відкрилася всеукраїнська виставка "Середовище існування. Маніфест 2020". Проєкт в особі артспільноти України закликає державних діячів, бізнесменів і кожного з нас до дій, щоб врятувати нашу планету. До проєкту приєдналося понад 300 професійних художників з усієї України, які працюють у різних жанрах мистецтва.

Реклама
Концерт Eli Keszler у Closer

7 березня в артцентрі Closer відбудеться концерт Eli Keszler — музиканта, композитора й художника з Нью-Йорка. Він відомий своїм складним і заплутаним стилем гри на барабанах, а також створенням звукових інсталяцій з використанням фортепіанного дроту та інших механізмів, які супроводжують його живі виступи. Шоу музиканта містили візуальні елементи, як-от малюнки, діаграми й проєктування на екранах.

KYIVNESS

7 і 8 березня відбудеться KYIVNESS — подія, яка поєднує вінтажний маркет, виставковий простір, лекції, перформанси. KYIVNESS розташується на першому й другому поверхах "Українського дому". В окремих залах пройдуть виставки, лекції, майстер-класи. Традиційно на KYIVNESS буде своє бістро, а також музична програма.

Прем’єра фільму "Емма"

В український прокат вийшов фільм "Емма" — комедійна драма, заснована на романі Джейн Остін 1815 року. Фільм розповідає про пригоди молодої жінки епохи Регентства, яка полюбляє звідництво. В адаптації знявся зоряний акторський склад: Міа Гот, Білл Наї, Міранда Харт, Аня Тейлор-Джой, Джош О'Коннор. До речі, це вже дев’ята екранізація книги "Емма", хоча за життя письменниці роман не був популярним і вийшов тиражем всього 2000 примірників.

Денна вечірка РМ з Ata і MLiR

Вечірки під назвою PM вирізняються тим, що стартують о 16:00. Автори проєкту — діджей Ксенія Палфі й куратор сцени West (фестиваль Atlas Weekend) Наталія Жаданова. Захід, що відбудеться 14 березня, ознаменує перший приїзд в Україну відразу двох зірок європейської електронної сцени: діджея Ata (керівника культового клубу Robert Johnson у Франкфурті) і молодого тандему іспанського андеграунду — MLiR.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.