До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найкумедніших акаунтів на TikTok

Часто користувачі, які вперше скачують TikTok, замислюються, на кого підписатися. Відповідь дуже проста: вам не слід шукати акаунти — вони самі вас знайдуть. Алгоритм TikTok відомий через свою специфічність, і в цілому, якщо ви прокручуватимете стрічку доволі довго — отримаєте домашню сторінку, що максимально відповідає вашим запитам. Але бажання відразу ж відкрити для себе щось цікаве і не чекати, доки ваш алгоритм визначить потрібний вам контент — достатньо виправдане і зрозуміле. У цьому матеріалі ми зібрали вісім профілів, які змушують сміятися мільйони людей у всьому світі.

@khaby.lame

У світі TikTok отримати мільйон переглядів публікації не так уже й важливо, як ви собі думаєте. Воістину вірусні пости мають восьми- або дев'ятизначну цифру щодо переглядів. Так що те, що @ khaby.lame постійно набирає не менше 10 мільйонів переглядів у TikTok, має довести вам, наскільки він гарний. Комік зробив собі ім'я як обиватель, з саркастичною усмішкою вказуючи на марність надмірно складних лайфхаків.

Реклама
@tinx

В акаунті @tinx ви знайдете низку постів про багатих мам, де аналізуються дуже специфічні замовлення, вбрання і приватні школи, що прикметно характеризують забезпечених дам.

@parkerkithill

Сторінка @parkerkithill — ідеальне поєднання високої моди і комедії. Іде він вулицею в Thom Browne і в сферичних черевиках на платформі, чи то просто емоційно реагує на чийсь TikTok — на це варто подивитися.

@brittany_broski

Вираз обличчя і заразливий сміх роблять пости @brittany_broski настільки смішними — навіть якщо вона просто реагує на собаку, яка ніжно поїдає курячий наггетс.

@rickeythompson

До TikTok Рікі Томпсон зробив собі ім'я в Instagram і Vine. Крім того, що він дуже модний (він навіть знявся в кампанії Coach), @rickeythompson чудово впевнений у собі. Замість того, щоб знаходити гумор через самоприниження, він знаходить його через галас навколо себе — і глядача.

@remibader

Нам у Vogue подобається реалістичність @remibader — нарешті, трохи чесності в співтоваристві модних інфлюенсерів. Вона — не комік за професією, але ви стовідсотково полюбите її хаотичний відеоблог.

@nicholas_flannery

Ви коли-небудь хотіли, щоб серіал "Велика маленька брехня" не закінчувався? Зайдіть на сторінку @nicholas_flannery в TikTok, де він розміщує пародії на класичну багату білу даму, яка сумує за садівником, ховає свою няню в лісі і виходить з в'язниці свекрухою. Кожен з постів відповідає темі культового серіалу і може частково заповнити порожнечу, яку він залишив у серці після завершення.

@jakewcornell

Гаразд, може, це надто нішевий акаунт, але важко не дивитися пародії @jakewcornell, де він зображує себе бруклінським геєм, батьком Романа, чия головна турбота — підтримувати інших бруклінців з неабиякими іменами.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.