До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 предметів для будинку, які прикрасять цю осінь

Посуд авторства Анн Демельмейстер, найрозкішніші дивани на світі і блюдця з принтами-татуюваннями – серед наймодніших осінніх знахідок для будинку.

Анн Демельмейстер для Serax

У Парижі тільки-тільки завершився Paris Design Week. Найбільш обговорювана подія ярмарку – дебют Анн Демельмейстер у ролі дизайнера аксесуарів для дому. Свою першу колекцію предметів для інтер'єру Демельмейстер випустила спільно з бельгійською маркою Serax: це посуд, а також вази і лампи. Посуд виконаний з кераміки і скла, розписаний в техніці деграде, а малюнок нагадує природні стихії: вогонь, воду, сонце. Кераміку Демельмейстер називає своєю великою любов'ю: кілька років тому дизайнерка закрила свій бренд, переїхала за місто, повністю відреставрувала свій будинок, купила машину для випалювання глини і захопилася гончарною справою.

Реклама
Колекція посуду Sambonet Madame

Легка, елегантна і трохи пустотлива, як персонажі з роману про епоху Марії Антуанетти, – так описують нову колекцію посуду Madame італійського бренду Sambonet її творці. Колекція вдалася розкішною і буде чудовою для організації невеликого прийому: онікс, мармур, нефрит і малахіт – серед матеріалів, з яких зроблені тарілки, блюдця і чашки. До колекції також увійшли підноси і етажерки – для вишуканих тортів, квітів або навіть особливого подарунка до столу.

Вази Schneid studio

Ще одне відкриття Paris Design Week – неймовірно красиві і одночасно прості вази і глечики невеликої німецької студії Schneid studio. В унісон зі світовим трендом на sustainability, Schneid studio використовує тільки натуральну сировину і виготовляє все невеликими тиражами. Нова колекція виконана з кераміки. Цікаво, що зовнішня поверхня ваз залишається необробленою і дає м'яке тактильне відчуття, а внутрішня – покрита глазур'ю і сяє, що посилює візуальний контраст.

Диван з колекції Ca foscari Vissionaire

Ефектні оксамитові дивани – візитівка італійської компанії Visionnaire. Їх створюють в Італії і ось вже більше 15 років вони залишаються бестселерами на ринку. Цієї осені бренд випускає оновлену лінію диванів Ca 'Foscari – оксамитових, м'яких, ефектних. Їхня особливість – дзеркальна деталь з оптичним ефектом з боків, яка відображає все, що навколо.

Rosenthal Cilla Marea

<b>rosenthal сентябрь</b>

Зустріч порцеляни і тату-культури – так у двох словах можна описати нову колекцію посуду і аксесуарів Cilla Marea німецької мануфактури Rosenthal. П'єтро Седд, італійський тату-майстер і художник, створив серію малюнків аквареллю і тушшю для Rosenthal, натхненних красою моря і образами моряків. Колекція включає дизайн на тарілках, чашках для подорожей, стравах, а також обмежену серію ваз з додатковим дизайном. На тарілках відображені загадкові чоловіки, морські тварини і чудовиська, квіти – як місток між ностальгією і футуризмом, мрією і реальністю. Можна купити собі, а можна – як подарунок коханій людині.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.