До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих подарунків для мандрівників

Вибирати подарунки для мандрівників завжди складно: вони повинні бути одночасно практичні і красиві. У добірці Vogue.ua – 5 речей, без яких не обійтися в подорожі: смартфон з камерою 24 мегапікселі і вбудованим туристичним гідом, алюмінієва валіза і стильний щоденник для подорожніх нотаток.

Валіза Tumi

<b>чемоданы Tumi</b>

Реклама

Подорож починається з валізи. Міцні і красиві валізи більше 40 років випускає американська компанія Tumi. Валіза з колекції 19 degree aluminum виконана з алюмінію, компактна і містка. Представлена в декількох кольорах – від класичного сірого до яскраво-червоного, останній легко буде помітити на багажній стрічці. У комплект входять симпатичні вінтажні стікери, які допоможуть її кастомізувати.

Записна книжка Louis Vuitton

Робити замітки в подорожі страшенно захопливо: по-перше, це дає змогу не забути про класні місця, які ти відвідав, по-друге, дарує відчуття, неначе мить зупинилася. Краще записувати враження у красивий блокнот – наприклад, шкіряний щоденник Louis Vuitton. Він прикрашений вінтажними стікерами і неначе створений для того, щоб його поклали у валізу і вирушили з ним на край світу.

Наушники Marshall

Навушники в подорожі – аксесуар особливий: можна слухати улюблену музику, а можна – сховатись від шуму аеропорту, випадкових людей або дитячого плачу в літаку. Більше 50 років одні з найкрасивіших навушників у світі випускає британська компанія Marshall, створена музикантом і конструктором Джеймсом Маршаллом. Пропонуємо звернути увагу на класичну модель The Major II білого кольору. Bleutooth-навушники працюють 30 годин без підзарядки – точно вистачить навіть на трансконтинентальний переліт.

Cмартфон Honor 10 Lite

<b>смартфон Honor</b>

24 мегапіксельна селфі-камера на базі штучного інтелекту, яка розпізнає 8 сценаріїв в режимі реального часу – новий смартфон Honor 10 Lite стане ідеальним супутником у подорожі для тих, хто любить фотографувати. Камера дає змогу не тільки робити відмінні кадри вдень і вночі, але і спробувати себе в художній фотографії. Honor 10 Lite підтримує функцію тривимірного освітлення 3D Portrait Lighting – завдяки цьому фото вдаються такі, немов ви робили їх в професійній студії. Також у смартфон вбудований туристичний гід: він дозволяє за допомогою камери ідентифікувати 522 європейські пам'ятки і 10 мільйонів шедеврів мистецтва. А NFC-модуль допоможе розплачуватися в магазинах по всьому світу, маючи в кишені лише смартфон і нічого більше. До того ж, Honor 10 Lite дуже красивий – завдяки задній панелі в переливчастому кольоровому градієнті.

Спортивний костюм Olivia von Halle

Зручність – одне з найважливіших відчуттів в дорозі. Наприклад, топ-моделі Кейт Мосс і Кара Делевінь часто подорожують у костюмах Olivia von Halle – в міру ошатних, але завжди зручних. Цієї зими варто вибрати темно-синій костюм з кашеміру і шовку з колекції Missy, присвяченої Парижу. Тим, хто любить вільні речі, точно сподобається драпірування.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.