До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ґаджетів на подарунок, щоб полегшити життя собі й близьким

Vogue.ua зібрав ґаджети, які стануть чудовим подарунком для близьких людей і для себе. У нашій добірці девайси, без яких важко уявити свій день навіть тим, хто має все.

Портативний відпарювач SteamOne
Портативний відпарювач SteamOne. Photo: @steamone.ukraine

Цей відпарювач зручно брати з собою у подорожі й відрядження. Завдяки компактному розміру він легко поміщається в маленьку валізу. Функціонал відпарювача радує: нагрівається ґаджет за лічені хвилини й делікатно розгладжує складки на найпримхливіших тканинах.

Реклама
Смартфон Xiaomi
Смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE

Новий смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE стане чудовим подарунком для тих, хто любить стильні ґаджети. Представлений у чотирьох кольорах, девайс підтримує Wi-Fi 6 і 5G та вражає якісною картинкою.

Зволожувач повітря Deerma
Зволожувач повітря Deerma Water Humidifier DEM-F600

Зволожувач повітря можна подарувати тим, хто має все. Компактний, мінімалістичний і легкий у використанні зволожувач повітря стане чудовим подарунком, якщо ви хочете проявити свою любов і турботу до своїх близьких та друзів.

Електрична зубна щітка Pecham Travel
Електрична зубна щітка Pecham Travel

Електрична зубна щітка завжди потрібний девайс. Ґаджет нового покоління, з кількома насадками й режимами чищення, який зручно брати з собою, щоб чистити зуби в будь-якій точці планети і не переживати перед походом до стоматолога.

Мишка Logitech
Мишка Logitech Pebble M350 Wireless Mouse Eucalyptus

З мишкою зручніше. Монтувати відео, ретушувати світлини, створювати таблиці й презентації — якщо серед ваших знайомих є той, хто займається цим регулярно, можливо, мишка стане ідеальним подарунком. Бездротова, в затишному пастельному відтінку, що приємно ковзає будь-якою поверхнею.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.