До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 найцікавіші події у світі дизайну

Підводний ресторан у Норвегії і колаборація Dior & Dimore Studio – серед головних подій у світі дизайну.

Dior & Dimore studio

<b>Dior Design news</b>

Реклама

Презентація колекції декору Dior Maison відбулася в палаццо Casa Degli Atellani в межах виставки Salone del Mobile. Milano. Зі старовинними фресками сусідили вази, канделябри, вішалки і навіть попільнички в золоті і бронзі. Натхненням для дизайнерів Dimore Studio стала історія Dior, а також кубізм і сюрреалізм – улюблені течії Крістіана Діора. Колекція продаватиметься лише рік і тільки на спецзамовлення.

Підводний ресторан Under

<b>подводный ресторан</b>

У Ліндеснесі, крайній південній точці Норвегії, з'явився перший в Європі підводний ресторан з видом на морські глибини. Автори проекту – норвезька майстерня Snøhetta – кажуть, що море тут часто штормить і в цей час у ресторані буває особливо атмосферно. У меню шеф-кухаря ресторану Under, Ніколая Еліцгаарда, тільки локальні продукти: риба, морська капуста, а також гриби і ягоди, які збирають у лісах Ліндеснеса.

Туалетний столик Visionnaire
Особливість туалетного столика – дзеркало в повний зріст (його висота – 180 см)

Туалетний столик Visionnaire, виконаний з дерева, шкіри і скла, демонструє фірмовий стиль його автора, гонконгського дизайнера і архітектора Стіва Леунга, – мінімалізм і любов до якісних матеріалів. Visionnaire автор представив на меблевій виставці в Мілані: це частина капсульної колекції, створеної до 15-річчя італійського бренду. Стів Леунг пропонує помістити цей витончений туалетний столик у спальню в стилі 1970-х – з меблями, покритими оксамитом і велюром, і обов'язково великою золотою люстрою.

Колекція посуду Dibbern Pastel

Сучасний і елегантний декор PASTEL з м'якими колірними відтінками від Dibbern можна змішувати і поєднувати з багатьма іншими продуктами мануфактури, особливо з білою колекцією Fine Bone China. Залишимо яскраві барви літу. Весна – час ніжності і легкості, час насолоджуватися і оточувати себе розкішними деталями пастельних тонів. Dibbern Pastel – поєднання традиційної майстерності з естетично продуманою простотою.

Текст: Дарія Слободяник

Фото: Silvia Rivotella; Ivar Kvaal; Igner Marie Grini/Bo Bedre Norge

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.