До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знайомий голос: 5 захопливих аудіокниг для прогулянок у лютому

Коли автори озвучують свої твори, ми наче чуємо їхній внутрішній голос в мить написання книги. Від Мішель Обами до Маргарет Етвуд, ми зібрали найкращі аудіокниги у виконанні авторів, які неможливо призупинити.

Becoming, Мішель Обама

Видана у 2018 році, книга Мішель Обами не стала менш актуальною і на неї відгукуються у всьому світі. Історія становлення колишньої першої леді США зачіпає не лише статус нинішньої Мішель Обами, а й повне надій та планів минуле, коли кар'єра юної Мішель тільки починалася. І якщо книгу Becoming треба читати вдумливо, то прослуховування аудіоверсії у виконанні Обами нагадує затишну розмову з цікавим співрозмовником.

Реклама
Bag of Bones, Стівен Кінг

Після раптової смерті дружини і ненародженої дитини, Марк Нунан повертається на місце трагедії в літній будинок, де намагається пережити свою скорботу. Невдовзі чоловік стає свідком таємничих подій, які балансують на межі з реальністю і стають причиною яскравих нічних кошмарів і страшних видінь. Будь ласка, не слухайте "Мішок кісток" в наррації Стівена Кінга, якщо ви вразлива особистість у прочитанні генія психологічних трилерів і жахів, вигадана історія набуває рис реальності.

How to be a Woman, Кейтлін Моран

На слух ця автобіографія сприймається як дуже довгий випуск подкасту. До слова, слухати його приємно і легко. Проте, чути деякі вислови може бути ніяково. У своїй книзі Кейтлін Моран каже про те, про що думає, але чого не озвучує майже кожна дівчина. Тут і розмови про тіло — волосся, зайву вагу і маленький одяг, — і про життя у великій родині, коли складно знайти який-небудь особистий простір.

The Body, Білл Брайсон

Якщо кожен симптом і підозра про застуду ведуть вас у Google, то прослухайте (або прочитайте) книгу "Тіло" Білла Брайсона. У книзі Брайсон досліджує все, від генетики до імунної системи, оформлюючи наукові факти і результати досліджень у зрозумілі слова, які якщо не заспокоять, то, напевно ж, змусять подивитися на процеси в тілі під іншим кутом зору.

The Handmaid’s Tale, Маргарет Етвуд

Провокаційний роман про відносно ліберальне суспільство, де ми живемо, змушує уважніше придивлятися до оточуючого світу. Однойменний серіал "Розповідь служниці" продовжує дивувати глядачів, а виконавиця однієї з ключових ролей Елізабет Мосс талановито прочитала книгу Маргарет Етвуд вголос, щоб унікальний витвір знайшов усі можливі форми вираження. Слухати, дивитися і читати обов'язково!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.