До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що редакція Vogue Ukraine покаже на "Книжковому Арсеналі" 2024

З 30 травня до 2 червня включно в Києві відбудеться ХІІ Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал". Його учасником є й український Vogue, який готує низку цікавих активностей. Розповідаємо про них детальніше.

Наша команда вже вдруге поспіль бере участь у "Книжковому Арсеналі". Торік ми з аншлагом провели на головній сцені паблік-ток, присвячений виходу книжки "Сучасна українська проза та поезія у Vogue Ukraine Edition". За результатами "Книжкового Арсеналу" книга посіла друге місце в топі продажів художньої літератури.

Реклама

Цього року ми презентуємо на "Книжковому Арсеналі" лімітовану обкладинку журналу Vogue Ukraine Edition з поеткою та військовою Оксаною Рубаняк. Оксана — символ молодого покоління українців, творчого, сміливого й рішучого. Поетка і громадська діячка, 24 лютого 2022 року вона доброволицею доєдналася до лав Збройних Сил — і стала єдиною жінкою-кулеметницею взводу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Придбати колекційне число можна на стенді нашого партнера, книгарні СЕНС. Частину прибутку від продажу журналів буде спрямовано до фонду Veteranka, який допомагає жінкам-військовим.

Іще одна наша активність — публічна дискусія "Жінки про жінок: що ми відчуваємо сьогодні?". Подія відбудеться в межах Літературної програми 2 червня з 10:30 до 12:00 на Головній сцені.

Паблік-ток буде присвячено рефлексіям щодо ролі жінки у часи війні. Учасниці розмови: українська дипломатка, постійна представниця України при міжнародних організаціях у Відні Еміне Джапарова, науковиця, директорка Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Елла Лібанова, культурна менеджерка і журналістка Богдана Неборак, очільниця фонду "Ветеранка", парамедикиня Катерина Приймак, військовослужбовиця і поетка Оксана Рубаняк, письменниця, продюсерка "Радіо Культура" Ірина Славінська, продюсерка документального фільму "20 днів у Маріуполі" Василіса Степаненко. Модераторка — редакторка культури українського Vogue Дарія Слободяник.

Квитки на ХІI "Книжковий Арсенал" можна придбати за посиланням.

Чекаємо вас на "Книжковому Арсеналі"!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.