До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дев’ять з половиною: команда Vogue UA випускає нову книгу

Команда Vogue UA і далі втілює в життя масштабні проєкти, що популяризують українську культуру та мистецтво у світі. Наша нова праця в цьому напрямі – книга "9 ½ років Vogue в Україні", в якій зібрано найзнаковіші знімання зі сторінок видання, що створені за цей час.

Замовити книгу "9 ½ років Vogue в Україні" по спеціальній ціні

"Навесні 2013-го вийшов друком перший номер українського видання, і по десятьох роках ми планували низку проєктів і заходів, що мали вшанувати унікальність пройденого шляху. На жаль, повномасштабне російське вторгнення в Україну завадило втіленню святкових задумів уповні, – розповідає Пилип Власов, головний редактор видання. – У березні 2022 року ми ухвалили важке рішення – тимчасово зупинити видання друкованої версії журналу й налаштувати наші онлайн-платформи відповідно до потреб воєнного часу. Утім, ми дедалі дужче віримо, що голос Vogue UA – це гучний і творчий спосіб опору. Тож ми вирішили випустити колекційне книжкове видання – антологію під назвою "9 ½ років Vogue в Україні", – що демонструє найкраще зі створеного командою Vogue UA за десятиліття та дарує читачам можливість відчути: ми завжди разом. Відсутні пів року в назві – це відсилання до трагічних подій війни, які тимчасово зупинили нашу діяльність, до сьогодення, вкраденого в нас так само, як у кожного українця".

Реклама

Геніальну передмову до книги написала Анна Вінтур.

"Креативність письменників, фотографів, дизайнерів, моделей і решти громадян країни здолає все. Я щиро сподіваюся, що українці зможуть зробити навіть більше, — і знову процвітатимуть. — пише Вінтур. — Ми всі хочемо, щоб ця трагічна війна закінчилася перемогою українців, щоб якнайшвидше розпочалося відновлення"

Книга вийде з друку у вересні, та зараз можна передзамовити видання по спеціальній ціні за посиланням: Книга "9 ½ років Vogue в Україні"

У виданні представлено культові фото з архівів, що охоплюють десятирічну історію модного сторітелінгу Vogue UA. До книги ввійшли портрети зарубіжних та українських знаменитостей, представників культурної еліти, активістів і спортсменів. Vogue UA, визнаний у всьому світі завдяки радикальній креативності та характерному голосу, знову робить культурну й естетичну заяву, попри обставини.

Частину прибутку від продажу книги буде спрямовано до київського Музею Івана Гончара, на відновлення та збереження української культурної спадщини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.