До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колекцію книг Франки Соццані подарували двом школам моди

Колекцію книг, що належали легендарній колишній головній редакторці Vogue Italia, Франці Соццані, передали Istituto Europeo di Design і Accademia Costume & Moda, які розміщені в Мілані та Римі.

Франка Соццані

Бібліотеки двох спеціалізованих шкіл отримають 2400 томів з різних тем: від дизайну одягу, історії костюма, архітектури і ювелірних прикрас до фотографії, живопису, кіно, музики і літератури. Пожертвування зробили син Соццані, фотограф і режисер Франческо Карроззіні, і її племінниця Сара Соццані, яка є главою Vogue Talents і заступником головного редактора спеціальних проєктів моди Vogue Italia.

Реклама
Франка Соццані з сином Франческо Карроззіні

"Ми такі вдячні за те, що у наших студентів є змога ознайомитися з дорогоцінними томами, які були частиною бібліотеки Франки", – сказала Сара Аззоне, директорка IED Moda в Мілані.

"Я дуже добре пам'ятаю її слова про бачення, яке повинен мати кожен з нас, і про рішучість втілити це бачення в життя. Книжки Франки Соццані додають нашій бібліотеці особливої цінності, і я вважаю, що той факт, що вони тепер будуть доступними всім, є чудовим подарунком Франческо і Сари, яким ми дуже вдячні", – додав віце-президент Accademia Costume & Moda, Андреа Лупо Ланзара.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.