До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Книга на вихідні: Vogue Natural Health and Beauty

Насправді ця книга з особистої колекції – квінтесенція моєї любові до Vogue. Багато-багато років тому, коли в Україні ще не було Vogue, я почала збирати журнали, які випускали в усіх країнах світу, і не було на світі видання про моду, куди я б так сильно хотіла писати. У редакції одного глянцевого журналу, мого місця роботи на той момент, був жарт, що у Vogue треба погоджуватися на все, навіть протирати фікуси.

Vogue Natural Health and Beauty [Bronwen Meredith]

Приблизно років 10 назад, під час блукання по завалах блошиного ринку, я побачила книгу Vogue Natural Health and Beauty [Bronwen Meredith], випущену 1979 року. Я вчепилася в неї хваткою пітбуля і не розлучаюся вже довгі роки. Вона про жіноче все. Автор Бронвен Мередіт зібрала важливі і корисні відомості про жіночу красу і здоров'я. Тут можна знайти інформацію про питний режим і менопаузу, вправи для ідеальної постави і зору, поради, як зробити ванну для розслаблення, і як правильно засмагати, рецепти, як зробити домашню пасту і правильно запекти качку. Для мене це путівник по ідеальному життю, повністю прожити яке навряд чи вдасться, але надихнутися на певні подвиги за допомогою Vogue Natural Health and Beauty точно можна. Окремих слів варте оформлення – старі фото, графічні картинки і намальовані від руки рослини, немов у старовинній енциклопедії. Навіть якщо немає часу, можна просто погортати цю книгу, і тепла хвиля щасливого і безтурботного життя сама вас накриє.

Реклама

Текст: Анастасія Яворська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.