До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Italia випустив книжку з фотографіями Пітера Ліндберга

Vogue Italia представив колекційне видання з роботами німецького fashion-фотографа Пітера Ліндберга, який навіки спочив 3 вересня 2019 року. Називається воно Vogue Italia for Peter і є додатком до жовтневого випуску журналу.

Книжка складається з 46 сторінок, на яких розмістили світлини, що зробив фотограф для Vogue Italia. На обкладинці – фотографія супермоделі Наомі Кемпбелл, зроблена Ліндбергом у січні 1998 року.

Реклама

Нагадаємо, що відомим у світі Пітер Ліндберг став 1988 року, коли приєднався до сім'ї Vogue. Анна Вінтур запросила його зняти першу обкладинку американського видання під її керівництвом. Фотографію тоді прикрасила ізраїльська модель Мікаела Берку. Через два роки фотограф зняв січневу обкладинку для British Vogue, після якої Лінда Євангеліста, Тетяна Патіц, Наомі Кемпбелл, Крісті Тарлінгтон і Сінді Кроуфорд стали супермоделями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.