До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci представили лімітований фотоальбом "World (The Price of Love)"

Італійський модний дім Gucci в колаборації з британським фотографом Мартіном Парром випустили фотоальбом під назвою World (The Price of Love). Це третій їхній спільний проект. Раніше Парр був автором знімків для лукбука Gucci Resort 2019, зйомки якого відбулись у Каннах. Також Gucci ініціювали Instagram-проект #TimeToPar з фотографом-документалістом, метою якого було відобразити колекцію годинників Gucci на звичайних людях замість моделей, і місця, що мають особливу цінність для бренду.

Фотоальбом World (The Price of Love)

Назва фотоальбому запозичена з пісні британської групи New Order. До книги увійшли кадри з лукбука круїзної колекції Алессандро Мікеле, що зняв для бренду Мартін Парр. Локаціями для більшості знімків стали відомий готель InterContinental Carlton Cannes і громадський пляж в Каннах. На фотографіях можна побачити як моделей, так і звичайних туристів, які загоряють, їдять морозиво і гуляють по набережній Лазурного Берега.

Реклама
Фотоальбом World (The Price of Love)
Фотоальбом World (The Price of Love)
Фотоальбом World (The Price of Love)
Фотоальбом World (The Price of Love)

Книга надійде у продаж 29 листопада в обмеженому тиражі – 1000 екземплярів. Ціна складе 60 доларів. Купити видання можна буде у флорентійському просторі Gucci Garden, нью-йоркському Gucci Wooster Store і на сайті видавництва Idea.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.