До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дочка Дженніфер Лопес випускає книгу

У вересні у видавництві Random House виходить перша книга 12-річної Емми Муньїс — дочки Дженніфер Лопес і Марка Ентоні. Книга називається Lord Help Me й орієнтована на дітей молодшого віку, до семи років. Перша книга Емми Муньїс вийде відразу двома мовами — іспанською й англійською.

Емма Муньїс

Тема книги виявилася досить несподіваною й зворушливою. "У школі я дізналася про лінивців і про те, як вони вимирають, тому я почала молитися за них", — каже Емма. "Я написала цю книгу, щоб допомогти зібрати гроші на порятунок лінивців, а також надихнути інших дітей не соромитися молитися й просити про допомогу. Це дві речі, які мене трохи розраджують".

Реклама

"У всіх нас є миті щодня, коли ми можемо допомогти іншим або самі просимо про допомогу", — йдеться в пресрелізі Lord Help Me. "Деякі з них зовсім буденні — порадити, як прокидатися в школу чи ладнати з братом або сестрою. Інші по-справжньому великі, наприклад, як врятувати планету і всіх її істот, особливо лінивців!" Lord Help Me вийде у вересні й оскільки всі ми все ще будемо відчувати наслідки пандемії COVID-19, здається, книга виходить дуже на часі.

Нагадаємо, що 12-річна Емма Муньїс не тільки пише книги, а й співає. Цього року дівчинка разом з Джей Ло виступила на Super Bowl, де виконала хіт Let's Get Loud, а до цього була з мамою у великому турі. Також недавно Емма записала кавер на пісню If I Is not Got You Алішії Кіз, тож, імовірно, вона вже готується до великої музичної кар’єри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.