До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слід знати про продовження книжки "Секс і Місто"

Це офіційно: 6 серпня в США представлять продовження культового роману Кендіс Бушнелл "Секс і Місто". Нова книжка матиме назву Is There Still Sex In The City? ("Чи є ще секс у місті?").

Нова робота Бушнелл буде присвячена феномену побачень в ХХІ столітті: так, там є глава, коли зріла жінка за 50 раптово стає інтересом значно молодшої людини, або розділ "Лікування Мони Лізи" – так називають вагінальну відновну хірургію, яку часто рекомендують жінкам середнього віку; або глава про те, як це насправді – знайомитися в Tinder, коли тобі давно не 30.

Реклама
Кендіс Бушнелл для W magazine

"Все змінилось. Раніше в 50 років люди йшли на пенсію: менше працювали, присвячували більше часу своєму хобі, жили неквапливо. Старіли, набирали вагу. Сьогодні ж жінки у віці 50-60 років лише починають нове життя, запускають стартапи і займаються сексом з незнайомцями. І я рада, що у мене є можливість показати на сторінках своєї книжки і потім на екрані їхню нову реальність", – пише Бушнелл в офіційному релізі книги.

Права на екранізацію нової книжки Бушнелл вже придбали Paramount Television і Anonymous Content. Відомо, що продовження події не відбуватиметься виключно в Нью-Йорку, а буде розподілене між Верхнім Іст-Сайдом і чимось на зразок ретриту в передмісті Нью-Йорка. Відомо, що Кендіс Бушнелл напише сценарій для пілотних серій проекту. Головна інтрига в тому, чи з'явиться в новому серіалі хтось із старих героїнь оригінального фільму "Секс і Місто". Відповідь однозначна – ні. Головні героїні книжки, і, відповідно, серіалу – зовсім інші жінки зі своїми історіями, але, як і Керрі, Міранда, Шарлотта і Саманта 20 років тому, вони закохуються, дружать і живуть яскравим життям у найкращому місті на планеті.

Відомо, що замість п'яти героїнь з'являться шестеро подруг: Сассо, Кітті, Куїні, Тільда, Тіа, Мерилін і Кендіс. В інтерв'ю Бушнелл зізналася, що в книзі багато чого буде основано на її власному досвіді – наприклад, вона розповість про свої побачення в Tinder. Нову книжку вже можна замовити на сайті письменниці, а 6 серпня Бушнелл вирушить в американське турне, яке стартує, звичайно ж, у Нью-Йорку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.