До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 книг, щоб краще пізнати себе і досягти успіху

Щоб розставити пріоритети було простіше, а шлях до мети не був надто важким та тернистим, пропонуємо 5 книг про лідерство, мислення і прийняття страхів, корисні для кожного з нас.

Photo: courtesy of Paramount Pictures
Mindset, Керол Двек

Авторка книги, психологиня Керол Двек, стверджує, що за кожним успіхом, крім інтелекту і вродженого таланту, стоїть певний спосіб мислення. За роки досліджень Двек відкрила ідею про те, що до питання успішності можна підходити з двох боків — з установкою на фіксації або з установкою на розвиток. Так, установка на розвиток якраз заснована на особливому типі мислення, який допомагає з інтересом ставитися до навколишнього світу і досягати успіху як у професійному, так і в особистому житті.

Реклама
Dare to Lead, Брене Браун

У своїх виступах і книгах Брено Браун завжди говорить про цінності наших бажань і важливість утілювати їх у реальність. Її бестселер Dare to Lead розкриває цю тему з практичного боку, показуючи нам на прикладі світових лідерів великих компаній і успішних інфлюенсерів, як найліпше втілити задумане.

Leaders Eat Last, Саймон Синек

Ця книга буде особливо корисною тим, хто очолює колектив, є керівником відділу або відповідає за організацію роботи команди. Автор книги досліджує значущих лідерів з морської піхоти, які не лише поступаються своїм місцем за столом, але й часто відмовляються від власного комфорту та навіть життя, щоб урятувати підлеглих. Leaders Eat Last про те, що робочий комфорт оточуючих часто залежить від того, чи здатний керівник певною мірою відмовитися від власного комфорту. І в цьому головне запитання до читача: чи є ви лідером і чи готові ним стати?

Any Ordinary Day, Лі Сейлз

Журналістка Лі Сейлз досліджує страх людей перед неминучим і вивчає реакції, коли неминуче відбувається абсолютно незаплановано. Багато в чому ця глибока книга, наповнена особистим досвідом реальних людей і результатами досліджень про те, як людський мозок обробляє страх і горе, повертає нас у теперішню мить і дає зрозуміти: найстрашніше може статися будь-коли. Як тоді зміниться життя?

Daily Mantras to Ignite Your Purpose, Ліза Мессенджер

Ця настільна книга — джерело натхнення для досягнення своїх цілей. У ній зібрані цитати, думки й погляди відомих людей і філософів, а внизу сторінки неодмінно є висновок у вигляді афірмації, на кшталт "я виділю час у своєму житті для подорожей", або "я відкритий для позитивних думок і звичок".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.