До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 книжок, які потрібно прочитати, якщо ви фанат королівської сім'ї

Отже, ви подивилися "Корону" за одну ніч і підписалися на акаунти головних сімей Сассексу і Кембриджу. А також регулярно перевіряєте новини про королеву Єлизавету ІІ, Кейт, Меган, Гаррі і Вільяма, і не забуваєте, звісно, про принцесу Анну. Наступний рівень занурення в життя королівської сім'ї ознайомлення з книжками на цю тему. В огляді Vogue.ua найкращі.

Modern Monarchy by Christopher Jackson

Ідеальна coffee table book. Її автор – фотограф королівської сім'ї Крістофер Джексон, чиї роботи є дуже популярними в усьому світі. У нього є необмежений доступ до буднів і свят Дому Віндзорів – від весільних днів до королівських турів. Один з найвідоміших кадрів фотографа – принц Джордж, що виглядає з вікон палацу. Гарним акцентом видання стали фешн-колажі з Кейт Міддлтон.

Реклама
The Diana Chronicles by Tina Brown

Якщо ви любите аудіокнижки, приготуйтеся, бо щоб прослухати цю книжку на Audible, вам знадобиться 20 годин. Вона написана дуже емоційно: це розповідь про "дорослішання" принцеси Діани, стрімкий ріст її популярності, деталі проблемного шлюбу і трагічної смерті – все це створює найсильніший ефект присутності.

Ma'am Darling: 99 Glimpses at Princess Margaret by Craig Brown

Крок перший: беззастережно закохатися в образ темпераментної принцеси Маргарет, сестри королеви Єлизавети ІІ, яку в третьому сезоні "Корони" грає Гелена Бонем Картер. Крок другий: прочитати цю винахідливу альтернативну біографію. У книжці багато деталей про численні весілля Маргарет, а також навіть є список майна, знайденого після її смерті.

American Princess by Leslie Caroll

З усіх біографій Меган Маркл, які вийшли напередодні королівського весілля 2018 року, ця – найцікавіша. Вона складається з історій про дитинство в Каліфорнії, навчання в католицькій школі для дівчаток і перший шлюб з продюсером Тревором Енгельсоном.

Diana by Andrew Morton

Колись сама принцеса Уельська таємно допомагала створювати цю книжку авторитетному королівському біографу. Багато фахівців вважають, що в результаті цієї співпраці книжка вдалася найближчим до автобіографії Діани твором, що коли-небудь бачив світ.

Royal Holiday by Jasmine Guillory

Авторка цієї книжки – колумністка New York Times і Cosmopolitan Жасмин Гіллорі, що пише популярні у Штатах любовні романи. Її новий роман "Королівські канікули" – теж про кохання. Її героїня – 50-річна американка Вівіан Форест, яка вирушає в Англію разом зі своєю донькою-стилісткою, якій слід підготувати кілька образів для членів королівської сім'ї. У подорожі Вівіан несподівано для себе закохується в королівського секретаря. У "Твіттері" після виходу книжки 2018 року ходили чутки, що головна героїня роману списана з матері Меган Маркл, Дорії Регланд (такої історії в її житті не було – письменниця її вигадала).

Harry: Life, Loss and Love by Katie Nicholl

Від трагічної загибелі матері Гаррі, принцеси Діани, до того факту, що майже всіх своїх дівчат Гаррі запрошував пожити в наметі під зірками Ботсвани, – в цій книжці кореспондент Vanity Fair Кеті Ніколл пропонує ширше поглянути на улюбленого всіма рудоволосого принца.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.