До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірки серіалу "Секс і місто" подякували медикам, які борються проти пандемії коронавірусу

Зірки серіалу "Секс і місто" Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон, Крістін Девіс, Кім Кетролл, поряд з іншими акторами, висловили подяку медичним працівникам, які борються проти пандемії коронавірусу за допомогою подкасту Bradshaw Boys.

Акторський склад безпосередньо звертався до жінки на ім’я Мег. Вона — лікарка, яка працює у відділенні інтенсивної терапії COVID-19 Пресвітеріанської клініки Нью-Йорка. Мег — прихильниця серіалу "Секс і місто" й подкасту Bradshaw Boys. Як зазначає команда подкасту, подруга Мег повідомила їм, що вона "слухає їх, поки йде на роботу й з роботи".

Реклама

"Складно в такі моменти намагатися знайти адекватні слова, щоб висловити вдячність, повагу, обожнювання, трепет. Я натхнена. Я приголомшена, — каже Сара Джессіка Паркер, яка зіграла Керрі Бредшоу в серіалі. — Я бачу сміливість, яка мені знайома... Розуміння того, що в них є зобов’язання, і їхнє прагнення протистояти чомусь настільки жахливому й просто відчувати, що це єдине місце, де вони будуть, мають бути, попри брак ресурсів, які їм потрібні".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.