До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жульєт Бінош зіграє Коко Шанель у новому серіалі Apple TV+

Після величезного успіху серіалу "Дім Ґуччі" телебачення знову звернуло увагу на модну індустрію. Зокрема, Apple TV+ анонсували новий серіал New Look, який розповість про стосунки двох ключових кутюр’є XX століття — Коко Шанель і Крістіана Діора. У ролі Шанель з’явиться французька актриса Жульєт Бінош ("Англійський пацієнт", "Вище товариство", "Зільс-Марія"), а Бен Мендельсон ("Першому гравцеві приготуватися", "Темні часи") утілить на екрані Крістіана Діора. Серіал розповість про те, як змінювалися взаємини між дизайнерами і зароджувався стиль New Look у повоєнний період у Парижі. Звучить цікаво!

Коко Шанель

Елегантний, жіночний стиль New Look, який Крістіан Діор винайшов наприкінці 1940-х, у повоєнний час став подією не тільки модною, а й суспільно-політичною. Світ хотів новий стиль, який дав би жінкам, які носили формений одяг під час війни, можливість повернутися до гарного вбрання. Також його жакети із завищеною талією і пишні спідниці різко контрастували з вільнішим і неструктурованим одягом, який винайшла Коко Шанель. Самі дизайнери теж були дуже різними: Діор вів замкнений спосіб життя і насолоджувався пасторальними захопленнями — як-от садівництво, тоді як Шанель тусувалася у вищому товаристві.

Реклама

Серіал продюсує Тодд А. Кесслер, який обіцяє охопити всіх важливих героїв у житті Dior і Chanel, включно з Івом Сен-Лораном, П’єром Бальменом, Крістобалем Баленсіагою і Юбером де Живанші. Жоден з брендів ще не прокоментував серіал, але, можливо, як і в разі з Gucci, вони підтримуватимуть серіал здалеку, не беручи участі в знімальному процесі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.