До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендая у трейлері фільму Netflix "Малкольм і Марі"

Netflix представили трейлер одного з найочікуваніших фільмів року — драми "Малкольм і Марі" від творця серіалу "Ейфорія" Сема Левінсона. Головні ролі у фільмі грають співачка Зендая, зірка "Ейфорії", і актор Джон Вашингтон. Прем'єра фільму відбудеться на Netflix 5 лютого.

Головні і єдині герої цієї естетської чорно-білої картини — режисер (Вашингтон) і його подруга (Зендая). Вони опиняються разом в будинку після прем'єри фільму режисера і впродовж усього фільму розмовляють про їхні непрості взаємини, де є місце і для пристрасті, і для ревнощів, і для образ.

Реклама

Історія створення стрічки дуже цікава: "Малкольм і Марі" зняли в умовах суворої таємничості під час локдауну в 2020 році. Зйомки проходили в особняку в Каліфорнії, а на майданчику задіяли буквально кілька людей. В одному з інтерв'ю Зендая зізналася, що не мала гримера і робила макіяж для фільму самостійно, а також з'являється в кадрі у власному одязі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.