До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Жив-був Дедпул" – представили трейлер різдвяної версії фільму

Студія 20th Century Fox опублікувала перший офіційний трейлер майбутнього фільму "Жив-був Дедпул", який є дитячою версією другої частини "Дедпула". Різдвяну версію "Дедпул 2" тепер справедливо можна назвати сімейним фільмом, адже її можуть дивитися діти 13+. Картина розповість все ту ж історію, але без нецензурних виразів і сцен насильства.

Кадр з фільму "Жив-був Дедпул"

Традиційно, роль головного героя грає Раян Рейнолдс, який за сюжетом викрадає Фреда Севіджа і читає тому казку на ніч про свої пригоди. "Жив-був Дедпул" є прямою апеляцією до фільму 1987 року "Принцеса-наречена", в якому дідусь читає онукові казку, але пропускає небажані деталі. Тоді онука зіграв Фред Севідж, який повернеться до цієї ролі і в "Дедпулі".

Реклама

У трейлері "Жив-був Дедпул" Севідж знущається над Дедпулом, називає його несправжнім героєм Marvel, так як його персонаж належить компанії Fox, приводить аналогію: "І це те ж саме, як якщо б легендарну групу The Beatles продюсувала жахлива група Nickelback". Фільм обіцяє бути дуже кумедним.

Кадр з фільму "Жив-був Дедпул"

Різдвяна версія "Дедпула" з'явиться у прокаті 12 грудня. Частину зібраних коштів спрямують на благодійність, а саме для допомоги фонду по боротьбі з раком Fuck Cancer.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.