До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: трейлер фінального сезону "Вбиваючи Єву"

Минуло майже два роки з моменту виходу останньої серії третього сезону "Вбиваючи Єву" — у якій Вілланель (Джоді Комер) і Єва Поластрі (Сандра О) стояли на Тауерському мості та з тугою дивилися одна на одну... Ми дуже скучили — і ось нарешті Вілланель і Єва повертаються: творці серіалу представили трейлер четвертого сезону, який виходить 27 лютого і стане останнім.

У шанувальників серіалу залишилося безліч запитань. Чи побачить Єва знову свого колишнього чоловіка Ніко (Овен Макдоннелл)? Чи дізнаємося, що сталося між Кенні (Шон Делані) і Костянтином (Кім Боднія)? І невже дочці останнього, кмітливій садистці Ірині (Юлія Лагодинська), теж судилося стати вбивцею? Трейлер нового сезону починається з того, що Вілланель відвідує сеанс терапії з Мартіном, експертом-психопатом, якого грає Аділь Ахтар, і зізнається, що не припиняла вбивати, попри всі свої спроби змінитися. Тим часом ми бачимо, як спалахують пристрасні стосунки між Євою (Сандра О) і героєм Роберта Гілберта Юсуфом, якого Variety описує як "харизматичного колишнього військового, який працює, щоб допомогти Єві в її мстивій місії".

Реклама

Ті, хто вже оплакував відхід Вілланелі з екранів, мають утішитися тим фактом, що нині розробляють низку спінофів для розширення всесвіту Killing Eve. Чи будуть вони зосереджені на другорядних персонажах — протеже Вілланелі? Дізнаємося вже цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.