До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі персонажі, які повернуться (і не повернуться) в перезапуску серіалу "Секс і місто"

Від містера Біга й Шарлотти до Ейдана й Стіва — у цьому матеріалі розповідаємо, чи повернуться ваші улюблені персонажі в перезапуску серіалу "Секс і місто".

Секс в большом городе

Якщо і є новина, яка викликає загальний захват, так це відродження "Сексу й міста". Шоу, що дебютувало 1998 року, здійснило революцію на телебаченні: представило глядачам новаторський погляд на складнощі жіночої дружби та з дивовижною відвертістю охопило раніше табуйовані теми, як-от секс, шлюб і побачення. І, звісно ж, шоу запам’яталося чудовими модними моментами — еклектичними образами із сумками-багетами, беретами й спідницями-пачками, які назавжди змінили підхід до вуличного стилю.

Реклама

Перезапуск серіалу HBO Max матиме назву And Just Like That... і покаже в десяти епізодах, де опинилися персонажі серіалу. Серіал зніматимуть під керівництвом Майкла Патріка Кінга, що написав сценарій оригінального серіалу, а також двох наступних фільмів. Звісно, не всі учасники первісного складу й знімальної групи повернуться в шоу. Але, як каже виконавчий директор HBO Кейсі Блойс, відсутність певних персонажів у будь-якому разі є частиною процесу дорослішання й життєво важлива для зображення "чесної історії про те, як це — бути 50-річною жінкою в Нью-Йорку".

Керрі Бредшоу (Сара Джесіка Паркер)

Повертається

Секс в большом городе

Яким був би перезапуск "Сексу й міста" без неповторної Керрі Бредшоу? Актриса Сара Джесіка Паркер з відвертим ентузіазмом оголосила про повернення в соціальних мережах, публікуючи тизери в Instagram про майбутнє шоу та розповідаючи різним ЗМІ про ті чи інші подробиці. В інтерв’ю Vanity Fair Паркер повідомила, що тему Covid-19 буде порушено в нових епізодах. Також у розмові із The Hollywood Reporter у 2018 році Паркер натякнула на інші способи, за допомогою яких шоу та сама Керрі можуть висвітлювати відповідні питання, як-от #MeToo. "Важко уявити, щоб вона не хотіла про це писати, не хотіла говорити про це й не мала власної думки", — зауважила Паркер.

Міранда Гоббс (Синтія Ніксон)

Повертається

Секс в большом городе

Міранда Гоббс, місцевий авторитет в Нью-Йорку, повернеться в перезапуску шоу. Останній раз глядач бачив персонажа Синтії Ніксон у другій частині фільму "Секс і місто". Сюжет закінчується тим, що юристка-кар’єристка мириться зі своїм чоловіком Стівом після його роману. Цілком імовірно, що в нових епізодах творці пояснять, чи була терапія ефективною і чи не розлучилася пара, що має спільного сина.

Шарлотта Йорк (Крістін Девіс)

Повертається

Секс в большом городе

Чесна й бездоганна Шарлотта в особі Крістін Девіс, третій член первинної дівочої банди "Сексу й міста", також повернеться в нових серіях. У фільмах Шарлотта стала домогосподаркою, тож можна очікувати, що перезапуск зачепить тему її двох дітей, Лілі й Роуз, а також шлюбу із чоловіком Гаррі.

Саманта Джонс (Кім Кетролл)

Не повертається

Секс в большом городе

Після божевільних спекуляцій і безлічі онлайн-драм між провідними актрисами Кім Кетролл і Сарою Джесікою Паркер, HBO підтвердив, що палка Саманта не повернеться в перезапуску серіалу. Ба більше, причина відсутності персонажа в серіалі на подив сумна — не драматична смерть, а просто сварка між друзями. "Як і в реальному житті, люди входять у ваше життя і люди йдуть, — сказав Кейсі Блойс, директор з питань контенту HBO Max. — Дружба згасає, і виникають нові дружні стосунки. Тож, гадаю, що все це дуже показово для реальних стадій життя".

Містер Біг (Кріс Нот)

Невідомо

На хвилину шанувальники "Сексу й міста" відчули спустошення, з’ясувавши, що славнозвісний містер Біг більше не повернеться в перезапуску культового серіалу. Повідомлялося, що персонаж Кріса Нота, любовний інтерес Керрі впродовж шести сезонів, не зніматиметься в нових серіях. Однак відтоді проблиск надії подав сам Нот. Після статті в таблоїді Page Six актор відповів на коментар в Instagram: "Дорогий містере Ноте... Заради всього святого, чому Ви не граєте мого улюбленого містера Біга? Моє серце розбите", загадковою фразою. — "Все змінюється... включно з новинами в мережі". У відповіді на інший коментар він таємниче зазначив з підморгувальним смайликом: "Що ж, якщо на Page Six так сказано... це має бути правдою".

Ейдан Шоу (Джон Корбетт)

Повертається

Секс в большом городе

Джон Корбетт, що дебютував в оригінальному серіалі як хлопець Керрі, який працює у сфері виготовлення меблів, підтвердив своє повернення в перезапуску. Як не дивно, схоже, що він з’явиться в кількох епізодах. У бесіді з New York Post, перш ніж висловити свій захват з приводу возз’єднався з оригінальним акторським складом, Корбетт зазначив: "Я збираюся знятися в шоу... Думаю, я міг би бути в кількох епізодах".

Стів Бреді (Девід Ейгенберг)

Невідомо

Секс в большом городе

Таблоїд Page Six повідомив, що Стів Бреді, кавалер Міранди, можливо, не повернеться в нових серіях. Але платформа також цитує джерело, що запевняє: актор Девід Ейгенберг вів переговори з продюсерами шоу про повернення. Поки не ясно, чи повернеться Стів, але ми чекаємо, затамувавши подих (і схрестивши пальці).

Сміт Джеррод (Джейсон Льюїс)

Не повертається

Секс в большом городе

Симпатичний хлопець Саманти, найімовірніше, не повернеться в серіал, особливо через відсутність Саманти в сюжеті. Про те, що продюсери шоу не запрошували його знятися в перезапуску, актор Джейсон Льюїс розповів Daily Front Row.

Гаррі Голденблатт (Еван Гендлер)

Невідомо

Секс в большом городе

Відданий чоловік Шарлотти, Гаррі, ще не затверджений на роль у цьому шоу, але сподіваємося, що в новому серіалі він насолоджуватиметься життям зі своєю сім’єю.

Стенфорд Блетч (Віллі Ґарсон)

Повертається

Секс в большом городе

Стенфорд Блетч неофіційно підтвердив своє повернення, розмістивши в Instagram повідомлення про And Just Like That... з простим підписом: "Ага". Крістін Девіс, яка виконує роль Шарлотти, також прокоментувала допис, написавши: "Звісно, Стенфорд повернеться!".

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.