До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В UNIT.City триватимуть покази українського кіно просто неба

В інноваційному парку UNIT.city просто неба триватимуть покази українських стрічок. Це спільна ініціатива медіасервісу MEGOGO та UNIT.city. Розпочнуться покази в пʼятницю, 2 вересня, і надалі відбуватимуться раз на тиждень о 18:00. Фільмом-відкриттям стане комедія "Мої думки тихі" Антоніо Лукіча. Комедія Антоніо Лукіча про пригоди звукорежисера Вадима, знята на Закарпатті, вийшла у 2020 році й здобула любов глядачів не тільки в Україні, а й за її межами — фільм дістав спеціальну премію журі на фестивалі в Карлових Варах та приз глядацьких симпатій на Одеському кінофестивалі.

"Мої думки тихі"

Також до програми ввійшли такі стрічки, як "Додому", "Стоп-Земля", "Заборонений", "Пульс", "Носоріг". Завершить покази фільм Наталки Ворожбит "Погані дороги". Як зазначають організатори, метою проєкту є популяризація українського сучасного кінематографу, і надання можливості кожному ознайомитися з новими українськими стрічками, які заслуговують на увагу.

Реклама
"Стоп-Земля"

Покази триватимуть просто неба, в open-air-кінотеатрі. У разі повітряної тривоги показ перенесуть до спеціально облаштованого бомбосховища, яке розміщується поблизу, та продовжать кінопоказ у безпечному місці. Вхід на подію вільний за попередньою реєстрацією за лінком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.