До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В український прокат виходить "Титан" — фільм-переможець Каннського кінофестивалю

30 вересня в український прокат виходить одна з найрезонансніших стрічок року — боді-горор "Титан", який узяв головний приз на Каннському кінофестивалі. Його режисерка, француженка Джулія Дюкорно стала другою жінкою в історії фестивалю, що здобула головний приз. Головні ролі в стрічці виконали дебютантка Агата Руссель і володар премії "Сезар", а також нагороди за найкращу чоловічу роль Каннського кінофестивалю Венсан Лендон.

Фільм оповідає історію дівчини Алексії. Вона працює стриптизеркою й відчуває сексуальний потяг до автомобілів. Маючи важку дитячу травму й не відчуваючи батьківської любові, дівчина виросла схильною до насилля. Коли лють розпирає її до краю, Алексія змінює зовнішність і видає себе за іншу людину... Задля цієї ролі Агата Руссель зазнала кардинальної трансформації: вона поголила голову й заклеїла груди стрічкою, тому що якоїсь миті у фільмі починає вдавати із себе хлопця, до того ж досить натуралістично. В інтерв’ю французькому Vogue вона розповіла, що буквально "віддала своє тіло режисерці й сліпо їй довіряла". Для Руссель це дебютна роль, і французький Vogue вже назвав дівчину головним відкриттям 2021 року.

Реклама

"Титан" — друга повнометражна картина французької кінорежисерки Джулії Дюкорно. Попередня її робота — горор з елементами канібалізму "Сире", також була представлена ​​в основному конкурсі фестивалю у 2016 році та здобула Приз ФІПРЕССІ.

Побачити стрічку "Титан" у кінотеатрах можна буде вже з 30 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.