До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усе, що відомо про Мег Белламі, актрису, яка грає Кейт Міддлтон у серіалі "Корона"

Вихід шостого й останнього сезону серіалу "Корона" від Netflix заплановано вже на листопад цього року. Він розповість історію британської монархії на початку 2000-х. Хто ж така Мег Белламі, актриса, яка грає молоду Кейт Міддлтон?

DIANA FIELD PHOTOGRAPHYDIANA FIELD PHOTOGRAPHY

Серіал "Корона" – фабрика зірок для молодих британських акторів, кастинг-директори якого – Ніна Голд та Роберт Стерн – славляться тим, що знаходять маловідомі таланти, які здатні майже один в один перетворитися на екрані у Віндзорів. Взяти хоча б Емму Коррін, яка приєдналася до серіалу Пітера Моргана в ролі Діани, принцеси Уельської, щойно закінчивши Кембридзький університет і маючи за плечима лише кілька невеличких ролей. В інтерв’ю британському Vogue про своє запрошення на прослуховування вона згадувала так: "Це було щось на кшталт: "Чи хочете ви полетіти на Місяць? Так, це було б чудово!"". Вже за рік актриса здобула за цю роботу "Золотого глобуса".

Реклама
Кейт Міддлтон

Можливо, кастинг на роль герцогині Кембридзької для творців "Корони" був найважчим. Оголошення про те, що юну Кейт Міддлтон зіграє 19-річна Мег Белламі, яка вивчала драму в школі святого Кріспіна, зчинило справжній фурор у соцмережах. Згідно з виданням Deadline, Белламі відгукнулася на відкритий конкурс на бажану роль, попри брак професійного досвіду. The Telegraph повідомив, що Мег закінчила школу у Вокінгемі, неподалік від села, де Кейт провела своє дитинство з родиною.

Кейт Міддлтон на початку 2000-х

"Ущипніть мене, будь ласка, – написала Белламі на своїй сторінці в Instagram. – Я прагну створити правдивий образ Кейт". Уродженка Беркшира зображатиме майбутню матір трьох дітей у роки навчання в університеті Сент-Ендрюса з 2001 по 2005 рік, коли почалися її стосунки з принцом Вільямом. Пара разом вивчала історію мистецтв (хоча згодом Вільям, за порадою Кейт, змінив спеціальність на географію). Роль її майбутнього чоловіка дісталася Еду Маквею, випускнику Драматичного центру Лондона, який нещодавно грав у п’єсі "Табір Зігфріда" в театрі Old Vic: "Ааа! Я в захваті від можливості зіграти принца Вільяма!" – залишив Маквей не по-королівськи пристрасний коментар.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Netflix ще не розкрив, які саме моменти зі стосунків майбутніх герцога та герцогині Кембридзьких буде висвітлено в серіалі, але з огляду на те, як мало відомо про початок роману Вільяма й Кейт, ті кілька моментів, про які довідалася преса, цілком можуть увійти до фільмування. Наприклад, благодійний показ, на якому Кейт була моделлю – і коли Вільям уперше розгледів у дівчині більше, ніж просто друга – особливо під час дефіле в славнозвісній прозорій сукні, або лижна прогулянка швейцарським курортом Клостерс, коли світ здогадався, що Вільям і Кейт стали парою.

До шостого сезону "Корони" також увійде раніший період життя Вільяма, а образ принца в підлітковому віці втілить на екрані актор Руфус Кампа. У той час як у п’ятому сезоні було показано крах шлюбу Уельсів і бунт Діани, тільки шоста частина розкриє трагедію, яку переживали її сини після втрати матері в 1997 році, і ту шкоду, яку смерть принцеси завдала іміджу королівської родини. На вихід серіалу очікуємо вже в листопаді, тож варто вже зараз передивитися попередню історію Віндзорів.

Принц Гаррі, принц Вільям і Кейт Міддлтон під час матчу чемпіонату шести націй між Англією та Італією 10 лютого 2007 року в Лондоні, Англія

Текст: Hayley Maitland
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.