До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Веса Андерсона назвали найкращим режисером Берлінського кінофестивалю

Журі Берлінале на чолі з німецьким режисером Томом Тиквером 24 лютого роздали головні нагороди фестивалю. Головний приз Берлінале-2018 – "Золотого Ведмедя" – виграв дебютний фільм румунського режисера Адіни Пінтілії "Не доторкайся".

"Срібного ведмедя" за кращу режисуру отримав американець Вес Андерсон – за анімаційну стрічку "Острів собак", яку озвучила ціла плеяда зірок, від Тільди Свінтон до Скарлетт Йоханссон. Новий фільм Веса Андерсона в світовому прокаті можна побачити вже з 23 березня. На сцену Берлінале замість режисера за нагородою піднявся актор Білл Мюррей, який також озвучив одного з персонажів у "Острові собак".

Реклама
Білл Мюррей получает нагороду за фільм"Острів собак"

Гран-прі фестивалю журі пішло до польського режисера Малгожати Шумовської за фільм "Обличчя". Новий фільм Олексія Германа-молодшого "Довлатов" отримав приз за кращі костюми – за роботу художника-постановника Олени Окопної.

Малгожата Шумовська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.