До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оскароносний фільм "Паразити" матиме продовження

Режисер і сценарист Пон Чжун Хо підтвердив, що у 2020 році він працював над двома сценаріями, які продовжують сюжет його оскароносної драми 2019 року "Паразити". Один з них уже готовий.

Кадр из фильма Кадр з фільму "Паразити", 2019

Режисер і сценарист Пон Чжун Хо весь 2020 рік працював над двома проєктами, які продовжують історію його оскароносного фільму "Паразити" 2019 року. Хоча Джун Хо не назвав проєкти сиквелами стрічки, але він пов’язав їх із сюжетом "Паразитів". "Таке відчуття, що я ділю свій мозок навпіл, коли пишу ці два сценарії, — сказав Джун Хо в подкасті The Director's Cut з режисером Раяном Джонсоном. — Але я закінчив один минулого тижня".

Реклама
Кадр из фильма Кадр з фільму "Паразити", 2019

Хоча деталей проєктів поки не розголошують, Чжун Хо підтвердив, що один сценарій буде корейською, а інший — англійською мовою. Над яким саме він завершив роботу, режисер не зазначив. Однак уточнив деякі деталі сюжетної лінії: "Події корейської стрічки розгортаються в Сеулі й містять унікальні жанрові елементи фільмів жаху й бойовиків". Він також додав: "Англійський проєкт — це драматичний фільм, заснований на реальних подіях, які відбулися у 2016 році".

Фільм "Паразити" виграв Золоту пальмову гілку 72-го Каннського кінофестивалю в травні 2019 року, а також чотири премії "Оскар" у категоріях "Найкращий фільм", "Найкращий режисер", "Найкращий оригінальний сценарій", "Найкращий іноземний художній фільм".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.