До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Том Гарді зіграє у новій адаптації "Різдвяної історії"

2019 рік тільки почався, а ми вже чекаємо грудня, адже напередодні свят представлять нову екранізацію BBC "Різдвяної пісні", де головну роль зіграє Том Гарді.

Том Гарді

Адаптація літературної класики Чарльза Діккенса складатиметься з трьох серій. Режисер проекту – Стівен Найт, а головну роль виконає Том Гарді. Актор і режисер раніше разом працювали над серіалами "Гострі картузи" і "Табу". В інтерв'ю виданню Collider Найт розповів про те, що Гарді також стане виконавчим продюсером, але промовчав про те, яку саме роль зіграє актор. "Я не буду розкривати всі карти, але він буде центральним персонажем в цій історії", – сказав він.

Реклама
Том Гарді у серіалі "Гострі картузи"

Режисер також розповів про свої наміри адаптувати й інші роботи Діккенса, натякаючи на "Девіда Копперфільда", "Олівера Твіста" і "Великі надії". Найт вважає, що роботи Діккенса особливо доречні для телебачення.

"Коли він писав свої романи, він публікував їх по частинах в журналах, щоб люди з нетерпінням чекали продовження", – сказав він. "Він розповідав про темний бік Лондона і бідність, але часто алегорично – Діккенс не міг вдаватися в подробиці так, як ми можемо зробити це сьогодні".

Ілюстрація Джона Ліча для оригінального видання 1843 року

Поки про деталей про "Різдвяну історію" відомо небагато. Проект складатиметься з трьох серій тривалістю 1 годину. Зйомки вже почалися, а також Найт додав, що в серіалі буде "американський елемент" – але про нього поки теж нічого не відомо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.