До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кунакі і Венсан Кассель чекають дитину

Одна з найяскравіших пар цього року, Венсан Кассель і Тіна Кунакі, готуються стати батьками. Це стверджують французькі журналісти, які зняли молодят в аеропорту міста Орлі. На одному з кадрів помітний кругленький живіт моделі.

Тіна Кунакі ( фото: @redcarpetmood)

Також ще одним доказом цього особливого стану дівчини вони вважають відсутність фотографій в купальниках або білизні в останні кілька місяців, хоча до цього вона постійно публікувала в Instagram напівоголені фото.

Реклама
Тіна Кунакі, грудень 2018

Нагадаємо, що чоловіком і дружиною Венсан Кассель і Тіна Кунакі стали в кінці серпня. Камерну церемонію вони зіграли в місті Бідар на південному заході Франції. До цього пара зустрічалася близько двох років. Познайомилися вони 2015 року на відпочинку, і до знайомства, за словами Кунакі, вона не знала хто такий Венсан Кассель. Про їхні стосунки стало відомо в серпні 2016 року, а в листопаді того ж року вони вперше разом вийшли на публіку. Сталося це на шоу Victoria's Secret.

<b>Тина+ венсаль</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.