До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільда Свінтон у трейлері нового фільму Педро Альмодовара

"Людський голос" — нова короткометражна стрічка Педро Альмодовара. Це монофільм, єдину роль у якому грає Тільда ​​Свінтон. Її героїня з’являється в кадрі в червоному костюмі Balcenciaga і весь фільм говорить телефоном зі своїм коханим. Чоловік зателефонував їй, щоб попрощатися, — він пішов від неї до іншої жінки.

Тільда ​​Свінтон у фільмі "Людський голос"
Тільда Свінтон і Педро Альмодовар

Сюжет фільму ви напевно впізнали — це екранізація однойменної п’єси драматурга Жана Кокто. П’єсу, яку автор написав у 1928 році, поставили ​​через два роки в театрі "Комеді Франсез". Відтоді її ще не раз ставили в театрі й екранізували. Головну роль свого часу виконували Софі Лорен, Інгрід Бергман, Розамунд Пайк. Прем’єра стрічки Альмодовара відбулася у вересні на Венеційському кінофестивалі, де її назвали одним з найкращих фільмів фестивалю. За словами критиків, це дуже феміністичне кіно, яке показує перемогу жінки над чоловіками (спойлер: фінал фільму і п’єси Кокто відрізняються, і це дуже важливо).

Реклама
Тільда ​​Свінтон у фільмі "Людський голос"
Тільда ​​Свінтон у фільмі "Людський голос"

Для Альмодовара це особливе кіно: він з юності любить п’єсу Кокто і мріяв екранізувати її. Це також перший англомовний фільм режисера і його перша співпраця з Тільдою ​​Свінтон. У світовий прокат "Людський голос" виходить 7 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.