До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Софія Бутелла у трейлері фільму "Екстаз" Гаспара Ное

Секс, наркотики і нескінченний рейв: в жовтні на світові екрани виходить фільм "Екстаз" французького режисера Гаспара Ное. Як завжди, про нову кінострічку Ное говорять задовго до прем'єри. Так було, наприклад, з "Любов'ю", його останньою прем'єрою – еротичним фільмом, знятим у 3D. Прем'єра "Екстазу" минула в рамках Каннського кінофестивалю в травні, і з тих пір розмови про нього не вщухають. Сьогодні продюсери представили трейлер картини. Нагадаємо, в Каннах фільм отримав престижну премію Art Cinema Award, головний приз в програмі "Двотижневик режисерів".

Вже вкотре Гаспар Ное, який часто шукає акторів для свого кіно в паризьких нічних клубах, знімає кіно про юних і красивих. За сюжетом, 20 молодих танцюристів збираються на репетицію в приміщенні колишньої школи, де вони живуть і танцюють кілька днів. На вечірці хтось потайки додає в чан з сангрією ЛСД, після чого в будинку починає відбуватися справжній хаос. Одну з головних ролей у фільмі грає танцівниця і модель Софія Бутелла – зірка картин "Атомна блондинка" та "Kingsman", а також героїня кліпів Мадонни, Ріанни і Джастіна Тімберлейка.

Реклама
Софія Бутелла

У новому фільмі Гаспара Ное багато сильних танцювальних сцен, що в якийсь момент просто переростають в дискотеку. В кадрі – зіркові професійні танцівники, як Софія Бутелла, а також танцюристи-аматори. З деякими з них Гаспар познайомився в нічних клубах Парижа, а також на vogue-батлах.

В українському прокаті фільм можна побачити вже в жовтні.

Гаспар Ное разом з акторами танцює на прем'єрі в Каннах

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.