До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося трейлер другого сезону "Ейфорії"

9 січня на HBO виходить другий сезон "Ейфорії" — напруженої підліткової драми Сема Левенсона, на продовження якої ми чекали два роки. У другому сезоні головна героїня Ру (у виконанні Зендаї) вийде з рехабу й почне нове життя, згадуючи про свої стосунки з Джулс, з якою розлучилася в першому сезоні. "Це дуже складно, але ви впоралися. Я пишаюся вами. Тому що в залежності немає майбутнього" — під ці слова керівника групи підтримки наркозалежних починає (або намагається почати) нове життя Ру.

Нагадаємо, "Ейфорія" — відвертий серіал про дорослішання, секс, наркотики й проблеми, з якими стикаються сучасні підлітки. Прем’єра відбулася у 2019 році, і ось, через більш як два роки, виходить другий сезон, який знімали з перервами через пандемію. Серіал став знаковим проєктом для Зендаї, яка до цього здебільшого брала участь у комедійних проєктах. Роль складної дівчини Ру Беннеттт, яка має депресію і проблеми з наркотиками, принесла Зендаї "Еммі" й репутацію однієї з найяскравіших актрис свого покоління.

Реклама

Творець серіалу Сем Левінсон — син знаменитого режисера Баррі Левінсона. Сам режисер провів юність у наркологічних клініках і кілька років тому йому вдалося побороти залежність, тож у серіалі він якоюсь мірою розповідає і свою історію. Другий сезон сфокусується на наслідках непростого розриву головних героїнь Ру і Джулс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.