До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося трейлер спеціального випуску "Друзів"

Повернення серіалу "Друзі" — одна з найочікуваніших подій на телебаченні цього року. HBO Max випустять спеціальний епізод "Друзі: Возз’єднання" вже 27 травня, а днями в мережі представили трейлер спецвипуску. У двохвилинному відео ми знову бачимо улюблених акторів: це Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі, Девід Швіммер і спеціальні гості шоу.

Нагадаємо, що спецвипуск знято не як повноцінну серію, а як телевізійне шоу, у якому актори згадують знімання в серіалі, жартують, ставлять одне одному каверзні запитання й веселяться. Наприклад, у трейлері ми бачимо як шестеро акторів переглядають улюблені сцени з "Друзів". Ми також знову побачимо Лізу Кудроу з її акустичною гітарою і почуємо, як вона співає.

Реклама

Один із сюрпризів нового епізоду в тому, що, крім улюблених акторів, у ньому з’явиться безліч зірок. Це Девід Бекхем, Джастін Бібер, BTS, Джеймс Корден, Сінді Кроуфорд, Кара Делевінь, Леді Ґаґа, Кіт Гарінґтон, Мінді Калінґ, Різ Візерспун і Малала Юсуфзай — знаменитості, які закохані в "Друзів" не менш від звичайних глядачів, розпитуватимуть їх про улюблений серіал. Що з цього вийде, побачимо вже 27 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.