До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося трейлер фільму "Мої думки тихі 2"

"Мої думки Тихі" режисера-дебютанта Антоніо Лукіча, справжній гіт 2020 року, дістав продовження. Сьогодні презентували трейлер сиквелу популярної української комедії. У другій частині на екрани повернеться вподобаний глядачами дует акторів Ірми Вітовської й Андрія Лідаговського в ролях матері й сина.

За сюжетом, після подій першої частини минуло кілька років. Вадим живе "нормальним життям" —знайшов собі роботу, дівчину й навіть квартиру. У нього все прекрасно, поки мама не приїжджає з Бельгії лікувати зуби. Хто б міг подумати, але стоматологічний туризм матері стає не тільки справжнім випробуванням для молодої пари, а й приводом до розкриття страшних таємниць сімейства Роттів... Мати не змогла відпустити сина до Канади — чи зможе відпустити його в доросле життя?

Реклама

"Перша частина буквально провокувала нас на продовження цієї історії. Ми свідомо не робили кліфгенгеру, але розуміли, що історія може мати природне продовження. Наш фільм називали першою смішною українською комедією, а тепер ми хочемо зняти перший хороший український сиквел", — коментує режисер Антоніо Лукіч.

"Мої думки Тихі 2" — один з найуспішніших фільмів в історії українського кіно. Стрічка вийшла в прокат у січні 2020 року й зібрала аудиторію в 120 000 глядачів. Повнометражний дебют Антоніо Лукіча вперше показали на Міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах, де "Мої думки тихі" відзначили Спеціальною премією журі. На Одеському міжнародному кінофестивалі фільм отримав приз глядацьких симпатій, премію FIPRESCI за найкращий український фільм, премію за найкращу акторську роботу (Ірма Вітовська) і спеціальну пам’ять журі (Андрій Лідаговський). Також стрічку відзначено чотирма преміями "Золота Дзиґа". Коли саме фільм вийде в прокат, поки не уточнюють, зате відомо, що, крім Ірми Вітовської й Андрія Лідаговського, у фільмі з’являться нові актори. Наречену головного героя зіграє Кароліна Мруга, студентка КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого, яку Антоніо Лукіч помітив на знімальному майданчику серіалу "Секс, Інста і ЗНО". В епізодах зіграє зірка шоу "Холостячка" й переможниця проєкту "Танці з зірками" актриса Ксенія Мішина.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.