До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про фільм "Барбі" з Марго Роббі в головній ролі

Чи не найочікуваніша кінопрем’єра наступного року – стрічка "Барбі", що розкаже історію культової ляльки. Роль Барбі дістала одна з найвідоміших білявок Голлівуду Марго Роббі, а в образі Кена зявиться Раян Гослінг. Нижче все, що ми знаємо про фільм на сьогодні.

Хто в акторському складі

Головну роль зіграє Марго Роббі, а Раян Гослінг отримав роль бойфренда Барбі, власника ідеального спортивного тіла й такої ж ідеальної зачіски Кена. Інші відомі актори, які приєдналися до стрічки, — Кейт Маккіннон, Америка Феррера та володарка "Оскара" Емеральд Фіннелл ("Корона", "Дівчина з Данії"). Мабуть, найцікавіше те, що Емма Макі, зірка серіалу "Сексуальна освіта", також підписала контракт на участь разом з колегою по серіалу Нкуті Гатвою в ролі, якої ще не розкрили. Є чутки, що Емма, яку іноді називають двійником Роббі, може грати одну з трьох молодших сестер Барбі — Скіпер, Челсі чи Стейсі.

Реклама
Раян Гослінг
Який сюжет фільму про Барбі?

У центрі фільму буде лялька, яка живе в Барбіленді, але змушена піти з цього казкового світу через свою так звану недосконалість. Вона рине в пригоди реального світу й на шляху з’ясовує, що досконалість можна знайти лише всередині... Якщо вам здається, що сценарій стрічки звучить як кліше, не поспішайте робити висновки. Варто зазначити, що сценаристка й режисерка фільму — феміністка Грета Гервіг, яка зняла фільми "Маленькі жінки" та "Леді Берд". Також над фільмом співпрацює її партнер, режисер Ноа Баумбаха ("Шлюбна історія"). Кіноманові досить цих двох імен, щоб зрозуміти — на нас очікує несподівана історія про Барбі.

Грета Гервіг
Новий погляд на Барбі

За словами Марго Роббі, у фільмі зважать на попередню критику Барбі. В інтерв’ю для британського Vogue Роббі визнала, що створення фільму про Барбі "має великий багаж нюансів, які треба врахувати". "Люди зазвичай чують „Барбі", і те, що я в головній ролі, і думають: „Я знаю, яким буде цей фільм", а потім чують, що Грета Гервіг пише сценарій і режисує його, і кажуть: „Ну, можливо, я не знаю..."".

Насправді Барбі є однією з двох ікон Mattel, які найближчим часом отримають голлівудське втілення.
Зокрема, зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз зіграє ляльку Поллі Покет у повнометражному фільмі про іграшку 90-х режисерки Ліни Данем. "Я впевнена, що молодим жінкам потрібні розумні й водночас грайливі фільми, які розмовляють з ними без поблажливості", — поділилася Данем з Variety. А як щодо Коллінз? "Ще в дитинстві я була одержима Поллі Покетс, тож для мене це справжня мрія — анонсувати цей проєкт!" — написала вона в Instagram поруч зі світлиною, на якій зображена маленькою дівчинкою.

Прем’єра стрічки "Барбі" запланована на 21 липня 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.