До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сестри Вачовскі знімуть нову "Матрицю"

Стало відомо, що сестри Вачовскі працюють над новою "Матрицею".

Керрі-Енн Мосс і Кіану Рівз у фільмі "Матриця", 1998

Вперше чутки про перезапуск культової стрічки з'явилися в березні 2017 року. Як повідомляли The Hollywood Reporter, проект уже був на столі Warner Bros., актора Майкла Б. Джордана розглядали на головну роль у фільмі, а над сценарієм працював автор "Месників", Зак Пенн. Однак було одне гігантське "але": дует Вачовські, авторів першого фільму, очевидно, не мав нічого спільного з новим проектом, тому перезапуск фактично не мав сенсу. Саме завдяки їхньому баченню "Матриця" стала класикою наукової фантастики і кіберпанку.

Реклама
Кіану Рівз у фільмі "Матриця", 1998

Але, незважаючи на все, в нещодавньому інтерв'ю режисер фільму "Джон Вік", Чад Стахелскі проговорився, що перезавантаження "Матриці" таки відбудеться з Вачовскі біля керма проекту: "Я дуже щасливий, що Вачовскі не просто знову знімуть "Матрицю", але й розширять те, за що ми всі любили цей фільм". Стахелскі має особливе ставлення до цього фільму – він був дублером Кіану Рівза в перших частинах.

Поки немає офіційних заяв ні від учасників проекту, ні від студії. Цікаво, чи повернеться в фільм Кіану Рівз, для чиєї кар'єри "Матриця" мала величезне значення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.