До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Секс у великому місті" повертається на екрани

Акторка Сара Джесcіка Паркер заінтригувала шанувальників недвозначним відео в Instagram, на якому її героїня Керрі Бредшоу йде по вулиці у впізнаваному образі в найкращих традиціях серіалу "Секс у великому місті". Підписаний тизер: "Мій старий друг. Вона ненадовго повернеться, щоб підтримати один дуже важливий проект. Далі – більше. Цілую. Сара Джессіка Паркер". Закінчується ролик появою хештега #PourItForward, що трохи вносить ясність у ситуацію – це девіз благодійної організації актора Метта Деймона Water.org, яка займається забезпеченням чистою водою жителів неблагополучних регіонів.

"Секс у великому місті" – легендарний серіал каналу HBO, який виходив з 1998 до 2004 року. Він розповідав про життя чотирьох подруг в Нью-Йорку і в свій час став справжнім посібником стилю і психології відносин для молодих дівчат з усього світу. Після закінчення серіалу представили два повноцінні фільми-продовження, а зараз працюють над третім.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.